VIDEO INCREDIBIL Un timișorean cu ATV seamănă teroare pe străzile Timișoarei. Ce...

VIDEO INCREDIBIL Un timișorean cu ATV seamănă teroare pe străzile Timișoarei. Ce gest periculos a făcut

0
DISTRIBUIȚI

atv

Un gest care ar fi putut să îi curme viața și să o pună și pe a altora în pericol. Este vorba despre un timișorean cu ATV care l-a lăsat mască pe șoferul unui autoturism cu nonșalanța cu care se strecoară printre mașina acestuia și o Dacie parcată pe marginea drumului.


Imaginile au fost surprinse de camera de bord a autoturismului și transmise de șofer pe adresa de email pressalert@pressalert.ro.

Din video se vede clar cum ATV-ul nu oprește în momentul în care din față vine autoturismul, deși banda sa de mers era ocupată, și fără ezitare se strecoară printre două autoturisme, apropiindu-se periculos de mult de vehiculul aflat în mers. Imaginile au fost surprinse în seara de marți spre miercuri pe strada Ioan Plavosin din Timișoara.

„Vă trimit imaginile surprins emarți seara, un ATV neînmatriculat și fără nicio lumină depășește o mașină care staționa, trecând la câțiva cm de mașina care venea din sensul opus. Trecând peste faptul că nu purta cască sau vreun alt echipament de protecție, să mai circuli cu viteză, fără absolut nicio lumină și să mai intri în depășirea mașinii staționate trecând la câțiva cm de mine… mă intreb totusi ce e in capul lui?”, a transmis șoferul care a surprins imaginile.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.