INEDIT Sute de elevi din vestul țării vor învăța cum să ajungă...

INEDIT Sute de elevi din vestul țării vor învăța cum să ajungă manageri. Ce proiect se derulează

0
DISTRIBUIȚI

10710588_941146852566531_1774369967619920168_n

Sute de elevi din vestul și nord-vestul țării vor primi mai multe informații, în cadrul unui proiect finanțat cu bani de la Uniunea Europeană, despre cum pot să-și găsească mai ușor un loc de muncă și chiar să ocupe poziții manageriale de top.


Totul în cadrul proiectului „Top Management – Firme de exercițiu pentru accesul elevilor la poziții de top, cercetare și inovare în viața profesională”, în valoare de aproape șase milioane de lei, care se va finaliza la sfârșitul acestui an.

„Proiectul vizează creșterea capacității elevilor cu rezultate academice bune și foarte bune din regiunile Vest și Nord-Vest de a se integra pe piața muncii în poziții manageriale de top sau în cercetare și inovare”, transmit reprezentanții Colegiului Național Bănățean din Timișoara, parteneri în proiect.

Astfel, în cadrul proiectului vor fi consiliați și instruiți în domeniul carierei 500 de elevi care învață bine, 200 de elevi vor fi implicați în dezvoltarea propriilor competențe necesare accesului în poziții manageriale de top sau în companii specializate în cercetare și inovare. De asemenea, vor fi dezvoltate 100 de firme de exercițiu în domeniul managementului, cercetării și inovării, iar 100 de elevi vor intra în contact cu companii de top, multinaționale.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.