Atenție, șoferi! Un nou ŞANTIER se va deschide în Timişoara în acest...

Atenție, șoferi! Un nou ŞANTIER se va deschide în Timişoara în acest an. Ce mare arteră va fi lărgită la patru benzi

0
DISTRIBUIȚI

lucrari strada cluj trafic (28)

Veşti proaspete pentru şoferii din urbea de pe Bega au fost oferite astăzi de edilul şef Nicolae Robu, care a prezentat stadiul în care se află unul din marile proiecte de infrastructură din Timişoara. „Am semnat contactul pentru realizarea serviciilor de proiectare, modernizare şi extindere la patru benzi pe tronsonul strada Mareşal Constantin Prezan – strada Venus.


Licitaţia a fost câştigată de Pro Exco SRL, iar durata de implementare a proiectului este de 100 de zile”. Mai exact vor fi necesare 60 de zile pentru elaborarea studiului de fezabilitate şi 40 pentru transmiterea comenzilor şi a proiectului tehnic. Valoarea proiectului este de 89,650 de lei fără TVA. Practic, edilul susţine că lucrările ar putea începe chiar în acest an. „Încercăm să începem anul acesta, după 100 de zil, vom avea predat proiectul şi în câteva săptămâni vom putea avea pe SEAP caietul de sarcini pentru execuţie. Vom aloca bani pentru a începe lucrările chiar în acest an”, a explicat edilul Nicolae Robu.
Largirea marilor bulevarde a fost una din promisiunile de campanie electorală a edilului şef Nicolae Robu, care s-a angajat ca în cei patru ani cât va conduce Primăria Timişoara să ajute la decongestionarea traficului din urbea de pe Bega. Însă după cum decurg procedurile de contractare a firmelor care să se ocupe de lucrări cel mai probabil edilul va avea nevoie de un nou mandat pentru a finaliza aceste mari proiecte.

Foto: Arhivă

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.