Gala județeană a concursului de folclor „Lada cu zestre” are loc în...

Gala județeană a concursului de folclor „Lada cu zestre” are loc în acest weekend. Vezi programul evenimentului

0
DISTRIBUIȚI

2. zestre

După finalizarea fazelor zonale ale festivalului-concurs „Lada cu zestre”, aflat la cea de-a IX-a ediție, sâmbătă și duminică se va desfășura faza județeană a acestuia, pe secțiunile care fac parte din festival: coregrafie, muzical, recitatori dialectali, teatru și alte genuri, expoziții, colecții și gastronomie tradițională. Evoluția participanților va putea fi urmărită în cele două zile la sediul Centrului de Cultură și Artă al județului Timiș și la Casa Armatei Timișoara, începând cu ora 10.00.

Laureații fazei județene vor participa duminică, 21 iunie, începând cu ora 18.00, la gala festivalului-concurs, care va avea loc în Parcul Rozelor.


Pe scena din parc vor fi prezente ansambluri folclorice, orchestre și tarafuri populare, formații de dansuri, coruri, fanfare, soliști vocali și instrumentiști, recitatori dialectali, cu toții laureați ai ediției din acest an.

Invitați ai galei sunt Mariana Anghel, Petrică Miulescu Irimică, Ghiță Călțun Brancu și ansamblul “Ghiocelul” din Giroc, cu soliștii Zorica Savu, Florin Pistrilă și Doriana Talpeș. Accesul publicului la spectacol este liber.

3. port zestre

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.