Intervenție a elicopterului SMURD la un acident FEROVIAR între un TIR și...

Intervenție a elicopterului SMURD la un acident FEROVIAR între un TIR și un tren, în urma căruia nouă călători au fost răniți UPDATE Șoferul, transportat de urgență la spital FOTO

0
DISTRIBUIȚI
<


p>accident feroviar4

Un accident grav, care se putea transforma într-o adevărată tragedie, a avut loc în urmă cu puțin timp. Totul s-a întâmplat din cauza unui TIR care a intrat în plin într-un tren automotor. La trecerea cu calea ferată, șoferul TIR-ului nu s-a asigurat și a intrat în trenul care circula pe ruta Timișoara-Periam. Incidentul s-a produs între localitățile Satchinez și Hodoni. Șoferul a rămas încarcerat, iar unul dintre motoarele trenului a deraiat. Se pare că aproximativ cinci dintre cele 20 de persoane care se aflau în tren sunt rănite. La fața locului a fost trimis un elicopter SMURD, un echipaj de descarcerare și mai multe ambulanțe.

UPDATE Conform ultimelor informații, nouă călători au fost transportați la spital, după ce au fost răniți în urma impactului. Șoferul a fost dus cu elicopterul SMURD, starea sa fiind foarte gravă.

În zonă, circulația rutieră și cea feroviară sunt momentan blocate.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.