Nepotul lui Ionesie Ghiorghioni, declaraţie DEVASTATOARE în faţa Curţii de Apel Timişoara....

Nepotul lui Ionesie Ghiorghioni, declaraţie DEVASTATOARE în faţa Curţii de Apel Timişoara. Vezi cum l-a lăsat mască pe omul de încredere al lui Frunzăverde

0
DISTRIBUIȚI

ghiorghioni catuse

Curtea de Apel Timişoara a judecat, astăzi, contestaţia depusă de vicepreşedintele Consiliului Judeţean Caraş Severin, Ionesie

Ghiorghioni, şi a nepotului său, Cosmin Ghiorghioni, împotriva deciziei tribunalului de a le prelungi arestul preventiv după ce DNA i-a trimis în judecată pentru fapte de corupţie.


Lovitura a fost dată astăzi de nepotul lui Ghiorghioni care atunci când a luat cuvântul a cerut să fie pus în libertate şi a declarat că recunoaşte în integralitate faptele de care a fost acuzat de procuror. Conform rechizitoriului „suma de 8.400 de euro a fost pretinsă și primită în mai multe tranșe de către inculpatul Gheorghioni Ionesie, prin intermediul inculpatului Ghiorghioni Adrian Cosmin. Pentru ajutorul acordat, Ghiorghioni Adrian Cosmin, rudă a inculpatului, a primit de la soția omului de afaceri, ca folos propriu, o cameră foto cu diverse accesorii, în valoare de cca. 1.900 lei”.  Declaraţia de astăzi „betonează” acuzarea care l-a prins în flagrant pe omul de încredere al lui Sorin Frunzăverde primind mită în biroul său de la consiliului judeţean, iar în seiful de acasă s-au găsit bani din şpăgi anterioare.

Ionesie Ghiorghioni nu a recunoscut faptele nici în aceste condiţii, afirmând că vrea să fie lăsat în libertate pentru că vrea să fie alături de familie şi că a construit o mânăstire. Instanţa a rămas în pronunţare.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.