NOI PROMISIUNI Primarul Nicolae Robu anunţă că lucările de lărgire a pasajelor...

NOI PROMISIUNI Primarul Nicolae Robu anunţă că lucările de lărgire a pasajelor Jiul şi Popa Şapcă vor începe simultan. Cum explică decizia

1
DISTRIBUIȚI

pasajul michelangelo 31 mai 2014 (14)

Traficul din Timişoara va fi chiar şi mai aglomerat în perioada următoare. După ce vreme de trei ani de zile municipalitatea nu a făcut nimic concret cu privire la pasajele Jiul şi Popa Şapcă, acum edilul Nicolae Robu anunţă noi planuri mari.

Lucările de lărgire a pasajelor de la Jiul şi Popa Şapcă vor începe simultan, a promis astăzi primarul Timişoarei. Acesta a oferit mai multe detalii vizavi de viziunea adminstraţiei pentru dezvoltarea oraşului şi a comentat că Timişoara a fost văduvită de mari proiecte în ultimii 40 de ani, motiv pentu care este necesar ca lucrările să fie demarate în forţă. „Podul peste Jiul va fi gata în 2016, la fel ca şi lărgirea străzii Jiul la patru benzi.


Vă dau încă o veste bună, dăm drumul la licitaţie pentru contractarea execuţiei lărgirii pasajului Jiul. La Popa Şapcă mai avem nevoie de un document şi deîndată ce îl primim trebuie să dăm drumul. Am decis să îmi asum demararea în paralel a celor două lucrări. Îniţial am fost mai reţinut şi am decis ca în prima etapă să lărgim doar Popa Şapcă şi abia apoi să startăm şi lărgirea la Jiul. Dar apoi am cumpănit mai bine şi la final mi-am asumat aceste proiecte cu bani de la bugetul local, chiar dacă unii vor fi nemulţumiţi. Voi asuma ambele lucări deîndată pentru a recupera din rămânerile în urmă ale oraşului nostru”, a explicat primarul.

Mai mult, edilul spune că municipalitatea va avea mai mulţi bani de proiecte imediat ce UE va începe restituirea banilor aferenţi proiectelor cu finanţare europeană din ciclul financiar 2007 – 2013.

Foto: Arhivă

1 COMENTARIU

  1. am incredere in dl rob !!! Casi pina acuma va umple in continuare cu praf orasul pe care timisorenii au avut nesansa sa il conduca robul.Sper ca il veti mai vota incaodata pentru a termina tot orasul

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.