PSD Timiş îi transmite un AVERTISMENT primarului Nicolae Robu. De ce...

PSD Timiş îi transmite un AVERTISMENT primarului Nicolae Robu. De ce ar trebui să renunţe edilul la orgoliu

1
DISTRIBUIȚI

robuclovni01.jpg

Declaraţiile făcute de edilul şef Nicolae Robu vizavi de dificultatea cu care decurg lucrările de la centrul istoric precum şi vizavi de furtul statuilor din Timişoara au stârnit reacţii dure în cadrul PSD Timiş. Consilierul local Alfred Simonis a emis un comunicat de presă prin intermediul căruia anunţă că „situaţia centrului istoric din oraşului nostru este una dezastruoasă, iar explicaţiile edilului frizează ridicolul. Afirmaţiile lui Nicolae Robu, cum că pietrarii au plecat să cosească fânul, spun totul despre seriozitatea firmei care a câştigat licitaţia şi, probabil, a modului în care aceasta a fost atribuită.


Dacă în materie de declaraţii Nicolae Robu reuşeşte să fie foarte prompt, la capitoul măsuri stă puţin mai prost, pentru că până acum nu a anunţat nicio sancţiune împotriva societăţii care se ocupă de lucrările din centrul istoric. Îl avertizăm pe această cale pe primar că următoarele luni sunt pline de activităţi agricole, cum ar fi treieratul grâului, culesul porumbului şi chiar al strugurilor, iar cum Recaşul, oraş atât de drag lui Nicolae Robu, este foarte aproape, riscul de a rămâne fără „specialişti pietrari” este unul foarte ridicat”.

Legat de problema pazei pentru alte obiective de interes din Timişoara, Simonis avertizează că „nici furtul unor statui, printre care şi un bust al celui mai cunoscut timişorean, Ştefan Popa Popa’s, nu pare să îl afecteze pe Nicolae Robu, care consideră că distrugerea a două jardiniere de flori este mult mai gravă. Paza nejustificată, cu poliţişti locali, a două obiective, pasajul Michelangelo şi sala polivalentă, care ar trebui să intre în atribuţiile constructorului, este prioritară pentru primarul Timişoarei, care dovedeşte astfel că este interesat doar de proiectele finalizate de el, sau în curs de finalizare, deşi nu îi aparţin”. Consilierul îi cere edilului să ia măsuri urgente pentru corectarea problemelor şi pentru sporirea siguranţei timişorenilor, lăsând orgoliul la o parte.

1 COMENTARIU

  1. D-l Consilier local Alfred Simonis uita ca toata clica consilierilor in frunte cu Robu au favorizat turma prostiei locale,alocand fonduri enorme unei structuri capusa, pentru norma de hrana .Insa se pare ca interesele personale ii face uituci pe domnii consilieri!
    La anul la alegeri sau mai bine spus dupa alegeri pueti merge sa va angajati la Cojan d-l consilier.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.