Reacţiile ministrului Grindeanu şi a vicepreşedintelui PSD Mocioalcă la punerea sub acuzare...

Reacţiile ministrului Grindeanu şi a vicepreşedintelui PSD Mocioalcă la punerea sub acuzare de către DNA a premierului Ponta

1
DISTRIBUIȚI

KO0D0134

Vicepreşedintele PSD şi preşedinte al PSD Caraş Severin, Ion Mocioalcă, a declarat, astăzi, la conferinţa municipală a social-democraţilor timişoreni, că este trist din cauza punerii sub acuzare de către DNA a premierului Victor Ponta. „Sunt trist pentru ceea ce i se întâmplă premierului României şi preşedintelui nostru Victor Ponta. De aceea vă spun şi vă rog ca acest for extrem de important să dea astăzi un mesaj de susţinere puternic pentru preşedintele nostru şi pentru premierul României”, a susţinut Mocioalcă. Sala a reacţionat, aplaudând fără vlagă.

Sorin Grindeanu, ministrul Telecomunicaţiiilor şi preşedinte interimar al PSD Timiş, a vorbit despre nevoia partidului de a rezista în aceste condiţii şi a subliniat ironic momentul în care a fost chemat Victor Ponta la DNA.


„Noi întregim salariile, am scăzut TVA. (….) Victor Ponta este primul ministru care a dus în aceşti ani România pe calea corectă a creşterii economice, poate acest lucru nu place. Poate trebuie să tăiem din salarii, să vină aceiaşi să taie din salarii sau să nu treacă noul Cod Fiscal. Poate trebuie să vină domnul Predoiu, doamna Anastase şi domnul Boc să ne explice cum sunt obligaţi să ne taie salarii, pensii, să nu aplice măsurile pe care guvernul nostru le-a adoptat sau să ne spună că trebuie să mai luăm nişte bani de la FMI, ca ei să meargă să fure, cum au făcut la ANRP. Dacă asta se doreşte în acest moment, eu cred că noi trebuie să spunem astăzi nu. Noi rămânem la guvernare. Singurul mod democratic prin care un guvern poate fi dat jos este prin parlament. Sigur că pare o conicindenţă că astăzi, chiar astăzi se depune o moţiune de cenzură anunţată de vreo trei săptămâni. Sigur e o coincidenţă că chiar astăzi avem scandalul pe care l-am văzut cu toţii la TV, un scandal care după comunicatele oficiale se leagă de presupuse fapte de prin 2007. Sigur e o coincidenţă extraordinară. Eu am încredere în ceea ce înseamnă PSD. Este un moment de răscruce pentru partidul nostru, indiferent cine îl conduce. Noi avem forţa de a gestiona aceste momente indiferent cine ne conduce. Avem convingerea că vom şti să gestionăm şi acest moment”.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.