TRAGEDIE într-o familie din vestul țării: trei copii au murit în urma...

TRAGEDIE într-o familie din vestul țării: trei copii au murit în urma unui incendiu UPDATE Decizia procurorilor

0
DISTRIBUIȚI

pompier

Trei copii în vârstă de un an, 8 ani și 10 ani au murit azi noapte în urma unui incendiu care a cuprins apartamentul în care locuiau, la ultimul nivel al unui bloc cu patru etaje din localitatea Uricani, județul Hunedoara.

Din primele informații, mama copiilor i-ar fi lăsat singuri și, pentru că nu aveau curent electric, lăsase o lumânare aprinsă în casă. Copilul în vârstă de 1 an a murit din cauza flăcărilor, fetița de 8 ani a făcut stop cardio-respirator la spital, în timp ce băiatul de 10 ani a murit din cauza intoxicației cu fum.

Apartamentul a ars aproape în totalitate, iar alte două au fost afectate de foc, la fel ca și acoperișul blocului.

Vom reveni cu amănunte.

UPDATE Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Hunedoara, căpitanul Bogdan Dănăiaţă, incendiul a izbucnit în jurul orei 2.00.


„În urma incendiului, un copil de un an a murit carbonizat, sora lui de opt ani a decedat la spital în urma unui stop-cardio respirator, iar fratele lor mai mare, în vârstă de zece ani, a murit intoxicat cu fum. Din primele cercetări rezultă că incendiul a izbucnit de la o lumânare aprinsă lăsată de mama lor”, a spus Dănăiaţă.

UPDATE 1 Conform raportului de daune întocmit de pompieri, 17 apartamente, din blocul în care a avut loc incendiul, au fost afectate. Procurorii de pe lângă Tribunalul Hunedoara fac cercetării pentru ucidere din culpă.

Foto: Arhivă

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.