UTIL Curtea de Apel Timișoara intră în vacanță judecătorească. Cât va dura...

UTIL Curtea de Apel Timișoara intră în vacanță judecătorească. Cât va dura și ce tip de procese se vor judeca

0
DISTRIBUIȚI

judecator 1

Curtea de Apel Timişoara va fi în vacanță judecătorească în perioada 1 iulie – 1 septembrie 2015, aceasta fiind perioada în care se efectuează concediile de odihnă cuvenite personalului instanţelor.

În această perioadă vor continua să fie soluţionate cauze penale cu arestaţi, cauzele cu arestaţi preventiv în cauză, aflate în faza de judecată; cereri cu caracter urgent care vizează măsurile preventive, pentru cauzele aflate în faza de judecată; luarea în mod provizoriu a măsurilor de siguranţă cu caracter medical pentru cauzele aflate în curs de judecată; liberări condiţionate; schimbarea măsurii educative; alte modificări de pedepse  (contopiri); amânarea executării pedepsei; întreruperea executării pedepsei; contestaţii la executare –; aplicarea legii penale mai favorabile; cereri formulate în baza Legii 302/2004 privind cooperarea judiciară internaţională în materie penală; contestaţiile împotriva încheierii judecătorului de supraveghere a privării de libertate  formulate în baza Legii nr.


254/2013; prelungirea dreptului de circulaţie – art. 111 alin. 6 din OUG 195/2002; rejudecarea în cazul judecăţii în; acordul de recunoaştere a vinovăţiei în cazul în care există în cauză luate măsuri preventive.

În materie civilă, cele care au regim de urgenţă, şi anume: asigurare dovezi, autorizarea executării obligaţiei de a face,  contestaţie la executare, executarea hotărârii înainte de termen, executarea fără somaţie, fond funciar, încetare executare silită, modificări acte constitutive persoane juridice, ordonanţă preşedinţială, poprire asigurătorie, sechestru asigurător, sechestru judiciar, suspendare provizorie, validare poprire, opoziţie la executare, pensie de întreţinere, tutelă, litigii de muncă, anulare cambie, cec, sau bilet la ordin declarat pierdut sau furat, cereri privind acordarea personalităţii juridice sau modificarea actelor constitutive ori a statutului persoanelor juridice, cereri prin care se solicită a se lua act de acordul de mediere,  plasamente, plasamente de urgenţă, conflict de competenţă, acţiune posesorie.

Totodată, Curtea de Apel Timişoara informează că serviciile cu publicul continuă să funcţioneze şi în perioada 1 iulie – 1 septembrie 2015, însă cu program redus, astfel: serviciul de Registratură şi Arhivă, de luni până vineri, între orele 10,00 – 12,00, serviciul de Relaţii cu Publicul, de luni până vinerile, între orele 10,00 – 12,00.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.