Adriana Delia Bărar lansează noua colecţie „FForward” în cadrul Fashion Fridays, un...

Adriana Delia Bărar lansează noua colecţie „FForward” în cadrul Fashion Fridays, un regal de modă care se desfăşoară la Timişoara

0
DISTRIBUIȚI

adrianadeliabararAmatorii de fashion şi clubbing au parte în acest weekend de un regal deosebit la clubul No Name, unde se desfăşoară Fashion Fridays, un eveniment ce cuprinde colecţii în premieră, semnate de cei mai cool şi talentaţi designeri din vestul ţării, accesorii, produse cosmetice, reduceri de până la 50%, muzică chill, piele bronzată şi miros de vacanţă.

Evenimentul cuprinde colecţii special create pentru eveniment, designeri apreciaţi de publicul timişorean: Elena Popescu, Neli Grimm, Mihaela Elena Mancas, Lavinia Ilies, Nifty by Josephine, Adriana Delia Bărar şi o colecţie colaborativă a absolvenţilor de la Facultatea de Design. Designerul Adriana Delia Bărar prezintă în premieră în cadrul Fashion Fridays colecţia FFORWARD, o selecţie de creaţii în stilul deja consacrat. „Chiar dacă abodarea unui stil mai rebel a fost ceva mai greu de perceput de către public la început, acum stilul B.A.D.


style prinde extrem de bine şi e uşor de recunoscut. Glam-rock destul de curajos pe podium, dar care la fel de bine îşi poate face loc în garderoba personală. Cu puţină creativitate şi atitudinea potrivită, ţinutele sunt extrem de purtabile cu condiţia să ştim să le alegem pentru ocazia potrivită. Aceasta este probabil una dintre cele mai mari greşeli ale femeilor când vine vorba de alegerea hainelor, deoarece nu ştiu să potrivească ţinuta cu ocazia. FForward propune un mix interesant de material şi texturi diferite. Finish mat sau metallic, aplicaţii lucrate manual şi broderii pictate combinate cu piele naturală şi voal fin. FForward reprezintă viteza cu care ne trăim viaţa zi de zi, iar felul în care ne imbrăcăm ne caracterizează într-un fel sau altul. De ce să încercăm să fim ca alţii când putem să fim originali, adică să fim noi?! Se poartă personalitatea, se poartă B.A.D style“, ne-a declarat Adriana Delia Bărar.

Evenimentul Fashion Friday debutează joi, 23 iulie, de la ora 12.00, cu Fashion Fair, eveniment deschis și vineri, 24 iulie, de la aceeași oră. Prezentările de modă sunt programate pentru vineri 24 iulie de la ora 21.00. Intrarea la Fashion Fridays, pe parcursul celor două zile de târg, este liberă. Accesul la prezentarea de modă se face pe bază de invitaţie sau bilet la intrare, care costă 15 lei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.