ATENȚIE la HOȚI! Doi falși angajați ai E-On au intimidat și au...

ATENȚIE la HOȚI! Doi falși angajați ai E-On au intimidat și au păcălit o femeie să le dea 500 de lei. Cum operează escrocii

0
DISTRIBUIȚI

EON

Uitaţi-vă de două ori pe vizor înainte de a deschise uşa cuiva – aşa sunt un avertisment simplu pentru vârstnicii oraşului şi nu numai. Doi bărbaţi care se dau drept controlori ai E-On, în mod abuziv, bat la uşilor oamenilor în speranţa că vor găsi naivi de care să profite. Aceştia au dat deja mai multe lovituri din care una, astăzi, pe Bulevardul Cetăţii.


Mai exact schema acestora sună în felul următor: aceştia bat la uşă, iar după ce li se deschide se recomandă ca fiind controlori de la gaz. Îmbrăcaţi în uniforme gri şi cu tabele aceştia cer să intre în locuinţe şi apoi ameninţă cu amenzi persoanele care le refuză accesul sau care refuză să le fie controlată reţeaua. Pentru munca depusă hoţii cer bani pe loc.

Astăzi aceştia au plecat de la o locuinţă de pe Bulevardul Cetăţii cu suma de 500 de lei, de la o femeie care sub impulsul momentului a cedat presiunilor celor doi bărbați. La acest moment poliţia a fost anunţată și în zonă se fac verificări. Cei doi au înălţime de circa 1.80, sunt corpolenţi şi bronzați și sunt îmbrăcaţi în uniforme gri închis, șepci pentru a-și ascunde fața, şi poartă ghiozdane roşii.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.