Cum încearcă Spitalul Judeţean Timişoara să-i convingă pe bănăţeni să se trateze...

Cum încearcă Spitalul Judeţean Timişoara să-i convingă pe bănăţeni să se trateze aici, şi nu la Szeged. Ce măsuri au fost luate

1
DISTRIBUIȚI

spitalul judetean 11

Reprezentanţii Spitalului Judeţean Timişoara au găsit soluţia pentru a-i determina pe bănăţeni să nu mai plece la Szeged ca să se trateze atunci când au probleme de sănătate, ci să vină în oraşul de pe Bega. Astfel, de un an de zile, cel mai mare spital din vestul ţării se modernizează, sunt renovate saloanele secţiilor, plus că au fost achiziţionate o serie de echipamente medicale de ultimă generaţie cu care pacienţii sunt trataţi mai eficient.

„Spitalul Judeţean Timişoara a demonstrat că face chirurgie de vârf, lucru care va creşte adresabilitatea.


Tot mai mulţi bolnavi vor dori să se opereze aici. Concurenţa noastră este Szeged-ul, pentru că pacienţii au auzit că acolo au condiţii hoteliere mai bune, aparatura medicală este deosebită, iar corpul medical pregătit. Dar, de un an de zile, şi spitalul judeţean cunoaşte un proces de reînnoire a saloanelor, se refac grupurile sanitare, se dă o faţă umană spitalului”, a declarat Lazăr Fulger, şeful Clinicii II Chirurgie de la „Judeţean” şi preşedintele Colegiului Medicilor Filiala Timiş.

Potrivit chirurgului, şi medicii de la Spitalul Judeţean Timişoara sunt tot mai bine pregătiţi. Recent, şase chirurgi şi doi urologi s-au specializat în Franţa pentru a putea opera cu robotul de 1,5 milioane de euro, unic în Europa de Est, care a ajuns recent în unitatea medicală. „Suntem centru de excelenţă în chirurgia laparoscopică. Ne străduim să oferim pacienţilor ce este mai bun”, a mai precizat medicul Lazăr Fulger.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.