Drumul spre Dumbrăviţa se lărgeşte la patru benzi, sunt aşteptate restricţii de...

Drumul spre Dumbrăviţa se lărgeşte la patru benzi, sunt aşteptate restricţii de circulaţie. Ce termen de finalizare are proiectul

0
DISTRIBUIȚI

lucrari strada cluj trafic (17)

Veşti excelente pentru şoferii timişoreni care circulă înspre şi dinspre Dumbrăviţa. În curând aglomeraţia din trafic va fi pentru aceştia o simplă amintire, după ce municipalitatea a dat startul unui proiect de reconfigurare a zonei.


Prezent la faţa locului alături de jurnalişti, primarul Robu a declarat că „dăm drumul unor lucrări de reamenajare la patru benzi a străzii Calea Sever Bocu până la intersecţia cu strada Constructorilor. Până la urmă tot ceea ce este pe teritoriul municipiului Timişoara până la intersecţia cu această interesecţie va fi la patru benzi”.

Lucrarea va costa circa două milioane de lei, iar banii vor proveni de la bugetul local. Firma Syl Con Trans se va ocupa de amenajarea drumului cu două bezi pe sens cu o lăţime de 5.5 metri fiecare. Mai mult, pe sensul de mers înspre Dumbrăviţa se vor amenja şi locuri de parcare, iar lărgirea se va efectua pe nu mai puţin de 333 metri. În zonă se vor amenaja şi trotuare noi. Primarul susţine că „este o lucrare nu de foarte mare anvergură, dar extrem de importantă, ne străduim să o facem intensiv, într-o lună de zile, deşi termenul pe care îl are constructorul la dipoziţie este mai larg. Am cerut mobilizarea astfel încât într-o lună de vară, când lumea este plecată, să profităm de faptul că în zonă nu va fi trafic intens”.

Foto: Arhivă

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.