Nicolae Ioțcu, președintele CJ Arad arestat preventiv într-un dosar de trafic de...

Nicolae Ioțcu, președintele CJ Arad arestat preventiv într-un dosar de trafic de influență, a fost înlocuit din funcție. Ce a făcut denunțătorul său

1
DISTRIBUIȚI

cristian-dragan2

Vicepreședintele liberal al Consiliului Județean Arad a preluat atribuțiile la conducerea instituției, în locul lui Nicolae Ioțcu, arestat preventiv pentru 30 de zile, într-un dosar în care e acuzat de trafic de influență.


Adrian Țolea (PNL) va fi interimar până când prefectul va emite ordinul de suspendare din funcție a lui Ioțcu, moment în care se va supune la vot desemnarea unui nou președinte al CJ Arad.

„Dispoziția are caracter permanent, dar în momentul în care prefectul va emite ordinul de constatare a suspendării președintelui ca urmare a arestării, intrăm sub incidența unui articol de lege care ne obligă să convocăm o ședință a Consiliului Județean, în care unul dintre cei doi vicepreședinți va fi ales președinte interimar cu votul secret al majorității consilierilor”, a precizat Țolea pentru Actualități Arad.

Pe de altă parte, administratorul județului, Cristian Drăgan (foto), a plecat, luni, în concediu de odihnă, timp de două săptămâni. El a refuzat să facă orice fel de declarație presei.

Până în acest moment lui Drăgan nu i s-a adus nicio învinuire, el fiind audiat doar ca martor în dosar.

Sursa foto: Aradon

1 COMENTARIU

  1. rusinika! toti taranoii astia a lui falca&base au furat pe rupte in timp ce noua ne taiau salariile, pensiile, alocatii le copii! Fura si acum pentru ca sunt bolnavi de cleptomanie! la puscarie cu ei, taranoii!

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.