PSD Timiş, pas de melc pentru completarea structurii de conducere. Când ar...

PSD Timiş, pas de melc pentru completarea structurii de conducere. Când ar putea fi fixate alegerile şi ce surpriză este aşteptată în legătură cu lista de candidaţi

0
DISTRIBUIȚI

alegeri psd timis (11)

PSD Timiş pare să nu se grăbească deloc să aleagă un birou permanent județean, președinte executiv și secretar executiv. Deși noul președinte al organizației, ministrul Comunicațiilor, Sorin Grindeanu, a fost ales acum mai bine cu o lună, momentan PSD Timiș nu are o structură de conducere completă aleasă prin scrutin.

Cu toate că până în ziua alegerilor se știa că birou va fi ales odată cu noul președinte, Sorin Grindeanu a anunțat atunci că va organiza un scrutin separat.


Până acum însă niciun pas concret nu a fost făcut. Purtătorul de cuvânt al PSD Timiș, Lucian Ursuleţu, spune că „momentan nu s-a luat o decizie în acest sens. În statutul PSD Timiș nu există o prevedere clară legată de un anumit interval de timp în care acest consiliu județean trebuie să întâlnească să aleagă biroul permanent județean, președintele executiv și secretarul executiv”.

Se pare însă că situaţia va fi definitivată la finele acestei săptămâni când PSD Timiş se va reuni să stabilească o dată la care se vor ţine noile alegeri. Secretarul executiv interimar al PSD Timiş, Adrian Negoiţă, a declarat pentru PRESSALERT.ro că „probabil la finele săptămânii ne vom reuni să stabilim un program în funcţie de cum au şi colegii timp. Momentan lista cu candidaţi nu a suferit modificări. Îl avem pe Gheorghe Ciobanu ca şi candidat la funcţia de preşedinte executiv, mai mulţi deputaţi şi consilieri pentru funcţiile de vicepreşedinţi şi eu, pentru postul de secretar executiv”. Negoită a mai adăugat şi că este posbil ca lista cu candidaţi să fie redeschisă şi să se poată face noi înscrieri.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.