Sancțiuni de peste 300.000 de lei într-o acțiune a poliției rutiere. În...

Sancțiuni de peste 300.000 de lei într-o acțiune a poliției rutiere. În ce localitate calcă șoferii prea mult accelerația

0
DISTRIBUIȚI

rutiera 9

Amenzi de 310.000 de lei si mai multe premise reținute pentru depășirea cu mai mult de 50 de kilometri pe oră a vitezei legale este rezultatul unei acțiuni preventive care s-a desfășurat timp de o săptămână. Poliţiştii Serviciului Rutier au desfăşurat, în judeţul Hunedoara, mai multe activităţi de prevenire a accidentelor rutiere cauzate de viteza excesivă.

Astfel, peste 650 de conducători auto au fost sancţionaţi contravenţional pentru depăşirea regimului legal de viteză, în nouă cazuri fiind reţinute şi permisele de conducere, în vederea suspendării dreptului de a conduce, pentru depăşirea limitei de viteză cu mai mult de 50 de km/h.


În urma acestei acţiuni, poliţiştii rutieri au aplicat sancţiuni contravenţionale în valoare de aproximativ 310.000 lei.

„Poliţiştii au depistat în trafic un bărbat de 58 de ani, din Bucureşti, care conducea un autoturism pe DN7, între Deva și Arad, pe raza localităţii Zam, cu viteza de 112 km/h. Tot în Zam, în altă zi, poliţiştii au depistat în trafic un bărbat de 29 de ani, din Bragadiru, care conducea un autoturism pe DN7 cu viteza de 104 km/h. În cele două situaţii poliţiştii au reţinut permisele de conducere, în vederea suspendării dreptului de a conduce autovehicule pe drumurile publice pe o perioadă de 90 de zile şi au întocmit pe numele fiecărui conducător auto câte o sancţiune contravenţională de 945 lei. Alți șapte șoferi care au condus cu viteză au primit aceleași sancțiuni”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Hunedoara, agentul principal Laura Bradu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.