Un nou şantier se va deschide în Timişoara. Ce zonă importantă va...

Un nou şantier se va deschide în Timişoara. Ce zonă importantă va intra în reabilitare după ani de promisiuni şi amânări

0
DISTRIBUIȚI

Randare Popa Sapca 001

Un nou mare şantier este pe punctul de a fi deschis în urbea de pe Bega. După zeci de promisiuni ca traficul prin zona centrală va fi fluidizat, primarul Nicolae Robu a anunţat astăzi că în curând vor începe intervenţii mult aşteptate.

Edilul a declarat astăzi că „aş vrea să vă dau o veste foarte bună, astăzi am emis autorizaţia de construcţie pentru lărgirea străzii Popa Şapcă, a pasajului şi a bulevardului Antenei la patru benzi, prin urmare putem da drumul la documentaţia pentru licitaţie în vederea contractării executantului.


Sper să decurgă în condiţii bune această licitaţie. Ne vom organiza astfel încât să perturbăm traficul extrem de puţin. Atunci când se va lucra la pasajul de sub calea ferată perturbarea nu va dura mult, pasajul se va face relativ operativ. Mai este în derulare o licitaţie importantă, presupun că cel mult o jumătate de an va dura, nu m-am uitat pe PT v-am dat o veste caldă că am emis autorizaţia. Mi-am dorit aşa de mult să ajungem în faza să contruim acest obiectiv că nu m-am mai uitat la detalii”.

Mai mult, este de aşteptat ca edilul să vină cu o veste similară şi legat de de pasajul Jiul, dat fiind faptul că acesta a spus că lucrările la ambele pasaje vor fi executate simultan pentru ca traficul din urbea de pe Bega să fie perturbat într-o singură perioadă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.