Un șofer, trei infracțiuni. Ce surpriză au avut polițiștii de la Rutieră...

Un șofer, trei infracțiuni. Ce surpriză au avut polițiștii de la Rutieră la un control de rutină

0
DISTRIBUIȚI

rutiera 9

Un bărbat oprit de polițiști în trafic pentru un control de rutină este cercetat penal pentru trei infracțiuni grave, după ce agenții au constatat că acesta era băut, nu are permis de conducere, iar autoturismul avea numere false.

Bărbatul de 33 de ani, din oraşul Petrila, județul Hunedoara, a fost oprit pe strada Republicii din localitate.


„În urma testării bărbatului cu aparatul alcooltest, rezultatul testării a indicat o concentraţie de 0.89mg/l alcool pur în aerul expirat. De asemenea, poliţiştii au constat că autoturismul nu era înmatriculat în circulaţie, având montate plăcuţe cu număr fals de înmatriculare, iar bărbatul nu era posesor de permis de conducere”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Hunedoara, agentul principal Laura Bradu.

Potrivit acesteia, polițiștii au deschis un dosar penal pentru comiterea infracţiunilor de conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul având o îmbibaţie alcoolică peste limita legală, conducere unui vehicul fără permis de conducere, precum şi pentru punerea în circulaţie sau conducerea pe drumurile publice a unui vehicul cu număr fals de înmatriculare, bărbatul fiind cercetat în stare de libertate.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.