Plecat în concediu, primarul Nicolae Robu nu se bucură că Timişoara ar...

Plecat în concediu, primarul Nicolae Robu nu se bucură că Timişoara ar putea avea institut oncologic. Cum explică reacţia sa

1
DISTRIBUIȚI

nicolae robu 216

După ce vreme de două zile a fost preocupat să le arate fanilor săi cum ştie să înoate sau cât de multe vizualizări are piesa sa „Ca marea”, primarul Timişoarei, Nicolae Robu, aflat în vacanţă în Sardinia, revine cu unul din subiectele sale preferate: atacurile la adresa PSD. Aşa cum ştim deja edilul nu este străin de a critica guvernul condus de Victor Ponta pentru faptul că nu a atribuit bani proiectelor considerate prioritate de administraţia locală. În acest sens cel puţin o dată pe lună Robu face un apel către Victor Ponta citind o listă a obiectivelor în dreptul cărora suma aferentă finanţării este zero lei.

„Sunt ani mulți de când Timișoara așteaptă investiții guvernamentale pentru modernizarea și dezvoltarea infrastructurii sale dedicată serviciilor publice de educație și sănătate, ca, de altfel, și a celei sportive și de trafic auto -a se vedea problema institutului oncologic, a spitalului regional, a stadionului, a sălii polivalente, a bazinului de înot olimpic și a centurii!-.


Văzând că Guvernul PSD amâna mereu sau de-a dreptul respinge (!!!) solicitările noastre LEGITIME, am demarat, alocând fonduri locale substanțiale: 1. Construcția unei noi clădiri la Spitalul de Copii, 2. Construcția a trei noi clădiri la Spitalul Municipal, 3. Amenajarea la cele mai înalte standarde a unei clădiri existențe pentru Clinică de Dermatologie, 4. Construcția unui nou campus școlar pentru Liceul Lenau, 5. Construcția unei noi săli polivalente, 6. Amenajarea unui substitut de centură auto -inelul 4-
7. etc., etc”, a scris primarul Robu pe Facebook.

Deşi există speranţe cum că institutul oncologic care ar trebui amenajat pe Torontalului va primi bani, primarul Nicolae Robu susţine că „deocamdată, acea clădire nu are nici măcar promiși niciun leu, darămite virați pentru reluarea lucrărilor, tot ce s-a întâmplat fiind avizarea favorabilă a proiectului în acest sens, de către Comisia Interministeriala de resort. Tot ce pot să sper este că se va merge mai departe și nu ne vom trezi, din nou, învălmaşiti de vorbe goale, cum ni s-a întâmplat nouă, timișorenilor, de atâtea și atâtea ori! Deci: DEOCAMDATĂ, O LICĂRIRE DE SPERANȚA ȘI NU O MARE BUCURIE!

1 COMENTARIU

  1. Din pacate, Faraonul ar putea sa aiba dreptate aici, daca se schimba guvernul sau nu mai e dl. Sandesc, la minister, adio spital. Mai are si melodia aia „termopane, termopane”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.