Poliția spaniolă, la Timișoara pentru cazul lui Sergio Morate acuzat de dublu...

Poliția spaniolă, la Timișoara pentru cazul lui Sergio Morate acuzat de dublu asasinat. Vezi ce vor face UPDATE 1 Când se judecă procesul de extrădare

1
DISTRIBUIȚI

tm3

O delegație a poliției spaniole a sosit, în această dimineață, la sediul IPJ Timiș pentru a discuta despre cazul dublului asasinat în care principalul suspect este Sergio Morate. Vă reamintim că spaniolul a fost prins în locuința din Lugoj a unui prieten pe care l-a cunoscut, în urmă cu câțiva ani, în închisoare, în urma unei operațiuni a celor de la Serviciul pentru Acțiuni Speciale al Poliției Timiș .


Bărbatul a fugit din Spania după ce și-ar fi ucis fosta prietenă și o amică a acesteia, aruncându-le apoi cadavrele într-un râu. Morate a fost arestat provizoriu pentru 15 zile, judecătorul așteptând să primească mandatul de arestare european tradus pentru a putea judeca solicitarea. Autoritățile spaniole au trimis o cerere suplimentară ca mașina cu care Morate a venit din Spania să fie sechestrată și dusă în Spania. Delegația venită astăzi la Timișoara este condusă de șeful Direcției de Investigații Criminale al Poliției Spaniole. Polițiștii spanioli sunt așteptați la Lugoj pentru a vedea mașina și a stabili cum se va proceda în următoarele etape ale anchetei. Vom reveni cu amănunte.

UPDATE 1 Curtea de Apel Timișoara a decis ca procesul în care se va judeca trimiterea lui Morate în Spania în baza mandatului european de arestare european emis de autoritățile iberice să se judece mai repede – luni și nu în 28 august cum s-a stabilit inițial.

1 COMENTARIU

  1. Treabă bună.
    Va rog sa remarcați ca toți polițiștii ce ne vizitează ne și se respecta fiind îmbrăcați în uniformă.
    De ce la noi în toate întâlnirile de acest gen politia romana NU folosește u I forma de reprezentare??????.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.