Procurorul Lucian Papici pleacă de la DNA. Vezi unde va lucra și...

Procurorul Lucian Papici pleacă de la DNA. Vezi unde va lucra și de când

5
DISTRIBUIȚI

lucian_papici

Secţia pentru procurori a Consiliului Superior al Magistraturii a hotărât,în ședința de ieri, încetarea activităţii la structura centrală a Direcţia Naţională Anticorupţie a procurorului timișorean Lucian Papici, începând cu 31 august.


„De asemenea, Secţia pentru procurori a Consiliului Superior al Magistraturii a hotărât continuarea activităţii domnului procuror Papici Lucian Gheorghe la Parchetul de pe lângă Tribunalul Timiş (unitate de parchet de la care provine), începând cu data de 31.08.2015. Secţia pentru procurori a Consiliului Superior al Magistraturii a hotărât eliberarea domnului procuror Papici Lucian Gheorghe din funcţia de procuror şef al Serviciului pentru efectuarea urmăririi penale în cauze de corupţie din cadrul Secţiei de combatere a corupţiei – DNA, începând cu data încetării activităţii la Direcţia Naţională Anticorupţie”, se arată în decizia CSM.

5 COMENTARII

  1. la puscarie pentru nepotismul si slugarnicia dovedita fata de base/secu! examen medical psihiatric si de evaluare a nivelului de cunostinte juridice va da pe bune vreodata??

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.