SCANDALOS Un timişorean a cumpărat o plăcintă cu mere MUCEGĂITĂ de la...

SCANDALOS Un timişorean a cumpărat o plăcintă cu mere MUCEGĂITĂ de la un magazin din Complexul Studenţesc. Ce spun reprezentanţii OPC FOTO

2
DISTRIBUIȚI

placinta cu mucegai

Atenţie, timişoreni, de unde cumpăraţi alimente! Un timişorean a avut surpriza neplăcută, astăzi, să-şi cumpere o plăcintă cu mere mucegăită. Mâine dimineaţă, bărbatul va face o reclamaţie la Oficiul pentru Protecţia Consumatorului Timiş.

„Am cumpărat o plăcintă cu mere şi una cu brânză de la un butic de pe strada Daliei. Am mâncat liniştit din plăcintă până în momentul în care am început să simt un gust ciudat şi când mă uit văd că plăcinta era mucegăită. M-am întors la butic şi i-am arătat plăcinta mucegăită vânzătoarei. A încercat să-mi dea banii înapoi, dar i-am spus că nu vreau, ci să-mi dea bon fiscal pentru că am de gând să fac reclamaţie la OPC ca să nu mai păţească şi alţii ce am păţit noi. Nu a vrut să-mi dea bon, dar sunt camere de supraveghere care au filmat tot”, ne-a spus revoltat timişoreanul Alex Ştefănescu.

Liliana Ardelean, inspector în cadrul OPC Timiş, ne-a declarat că timişoreanul este aşteptat la sediul instituţiei pentru a depune o reclamaţie.


„Pentru început, trebuie să vedem exact despre ce este vorba. După ce vom avea toate datele, vom merge şi în control la firmă”, a precizat Liliana Ardelean.

2 COMENTARII

  1. Protectia consumatorilor in Timis nu mai exista ..s-a privatizat,este SRL-ul sefilor si al PSD-ilor
    merge unde vrea,face ce vrea,controleaza pe cine..trebuie si PE CINE are permisiune de la PSD.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.