Seară de vis pentru melomanii timişoreni, cu ABRA şi Horea Crişovan VIDEO

Seară de vis pentru melomanii timişoreni, cu ABRA şi Horea Crişovan VIDEO

0
DISTRIBUIȚI

abra1Timișorenii amatori de muzică de calitate au avut parte aseară de un regal muzical desfăşurat La Căpiţe, în cadrul căruia spectatorii s-au putut delecta cu un recital de nota zece al celor de la ABRA.

Printre cei care s-au aflat la faţa locului s-au numărat și fani vechi ai formaţiei, care au rememorat vremurile de aur ale trupei. În deschiderea concertului, melomanii au asistat la un mini – recital susţinut de Horea Crişovan, care a prezentat piese de pe albumul lui „My real trip”, dar şi câteva compoziţii care vor fi incluse pe un următor material discografic.


Curcubeul sonor al celor trei muzicieni din ABRA include un Adrian Schwartz-Dinu care pe lângă texte dichisite colorează orice concert prin adevărate „fineţuri“ executate la chitară, un Christian Podratzky care e un vrăjitor al bass-ului şi de un Vali Potra care bate „ceas“.

Dincolo de aranjamentele sonore interesante, recitalul a avut parte de un plus de originalitate datorită simbiozei mirifice dintre muzică şi text. Deşi temele abordate sunt cât se poate de obişnuite, felul în care cuvintele rezonează pe melodii este unul cât se poate de natural. Formaţia a prezentat piese de pe cele trei discuri editate în limba română: „La frumuseţea ei”, „Şapte” şi „Data când totul e gata”, iar piesele care au răsunat aseară La Căpiţe au fost primite cu mare bucurie de un auditoriu care a savurat pe deplin prestaţia muzicienilor de pe scenă. Muzica lor e naturală şi generează porţii serioase de deliciu sonor în urechile melomanilor. Toate momentele pieselor ABRA sunt construite cu mare grijă, nimic nu este lăsat la voia întâmplării, iar sound-ul rezultat are o personalitate aparte.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.