Șoferul responsabil de moartea a doi dintre prietenii săi după o cursă...

Șoferul responsabil de moartea a doi dintre prietenii săi după o cursă ilegală de mașini a fost arestat

0
DISTRIBUIȚI

cristi jianuCristian Marius Jianu, tânărul de 19 ani care și-a omorât cei mai buni prieteni după ce a derapat cu mașina în timpul unei curse ilegale, a fost arestat preventiv. „Pe numele soferului de 19 ani, implicat in accidentul produs pe raza localitatii Pesac, magistratii Judecatoriei Sannicolau Mare au emis un mandat de arestare preventiva pe o perioada de 30 de zile”, transmite Mirela Drăghicioiu, ofițerul de presă al Poliției Timiș.

Sâmbătă dimineața în jurul orei 2.00, Jianu s-a confruntat cu Adrian Betea, 27 de ani, într-o cursă ilegală pe drumul județeean care leagă Pesacul de Lovrin. La un moment dat tânărul a pierdut controlul volanului și a ieșit de pe carosabil, accidentându-i mortal pe doi dintre cei mai buni prieteni ai săi, Ovidiu Șerban, 24 de ani, și Costel Lazăr, 20 de ani.

În comunitățile de drifting din Timișoara se știe că Jianu și Betea participau la o cursă pe bani, pe care s-a pariat serios.


În fața oamenilor legii, Jianu ar fi recunoscut totul, însă a spus că a fost vorba de o idee spontană. El e angajat la o companie de telefonie mobilă.

Ovidiu Șerban și Costel Lazăr
Ovidiu Șerban și Costel Lazăr

În timp ce Cristi Jianu a intrat în arest, familiile Șerban și Lazăr se pregătesc de înmormântare.

Potrivit primarului localității, Cornel Toma, luni familiile vor putea prelua trupurile neînsuflețite de la IML.

Sursa foto: Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.