Tânăr SNOPIT în bătaie de un grup de scandalagii. Ce amendă infimă...

Tânăr SNOPIT în bătaie de un grup de scandalagii. Ce amendă infimă au primit bătăușii

2
DISTRIBUIȚI

bataie

Un tânăr de 21 de ani a fost victima unor băieţi care au băut prea mult, la o petrecere dintr-un local public. Acesta a fost nevoit să cheme o echipă de jandarmi, după ce a fost lovit fără milă cu pumnii şi picioarele.

Potrivit comunicatului Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Arad: „Sesizarea a fost făcută de către un bărbat în vârstă de 21 de ani, care a reclamat faptul că, în dimineața zilei anterioare, în timp ce ieșea de la o petrecere, a fost agresat de către trei persoane.


La verificările efectuate, a rezultat că cele trei persoane, care au vârsta de 18, 20 și 22 ani și au domiciliul în comuna Zăbrani, din județul Arad, pe fondul consumului de băuturi alcoolice, l-au lovit cu pumnii și picioarele pe bărbatul în vârstă de 21 de ani”.

Cele trei persoane, care au provocat și participat efectiv la scandal, au fost sancționate contravențional, fiecare, cu amendă în valoare de 200 lei.

Având în vedere plângerea depusă, jandarmii au întocmit actele de sesizare necesare organelor de urmărire penală, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de „lovirea sau alte violențe”.

 Foto: Arhivă

2 COMENTARII

  1. Politia nu-si face datoria, efectiv nu-i vezi pe strazi, nu-i vezi ca fac actiuni preventive, iar de serviciul 112 ce sa mai vorbesc intr-o zi mi-am luat o sticla in cap intr-un birt…..am fost lovit din greseala nu pe mine ma tintea, ideea ii ca am sunat la 112 si le-am spus ce s-a intamplat mi-au spus ca politia nu vine, daca vreau sa merg sa depun plangere! Pai pana depuneam eu plangere aia mai erau acolo oare?!

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.