Timişorenii cu suflet mare, încurajaţi să ajute zeci de copii sărmani să...

Timişorenii cu suflet mare, încurajaţi să ajute zeci de copii sărmani să meargă la şcoală. Cum poţi dona rechizite şi ghiozdane

0
DISTRIBUIȚI

ghiozdan

Timişorenii cu inimă mare sunt încurajaţi să facă o faptă bună înainte de începerea şcolii pentru zeci de copii din familii sărace. În acest sens, Asociaţia World Teach România, cu sediul în Timişoara, a iniţiat campania „Vreau şi eu la şcoală!”.

Voluntarii din cadrul organizaţiei şi-au propus să ajute, în această toamnă, 30 de copii sărmani din judeţul Timiş, dar şi micuţi victime ale abuzului şi exploatării.


Copiii sunt din Timişoara şi din localitatea Şipet. Astfel, cei care doresc să le dea o mână de ajutor să meargă la şcoală pot dona rechizite, ghiozdane, dar se pot face şi donaţii în bani.

Dacă doriţi să faceţi o donaţie, sunteţi invitaţi să sunaţi la numărul de telefon 0752 060 075. De asemenea, donaţii în bani se pot face în contul Asociaţiei WorldTeach deschis la Raiffeisen Bank Timişoara, IBAN: RO74RZBR0000 060008479674, CUI: 15566653. WorldTeach este o asociaţie care de ocupă cu combaterea traficului de persoane.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.