Astăzi începe festivalul Bega Bulevard. Ce surprize îi aşteaptă pe timişoreni şi...

Astăzi începe festivalul Bega Bulevard. Ce surprize îi aşteaptă pe timişoreni şi când are loc Cursa Răţuştelor

0
DISTRIBUIȚI

ratuste

Se dă startul la distracţie pe malul Begăi, în acest sfârşit de săptămână. Primăria Timişoara organizează, de astăzi şi până duminică, a opta ediţie a Festivalului „Bega Bulevard”, între Podul Mitropolit Şaguna (Tinereţii) şi Podul Traian. Organizatorii îşi doresc să atragă atenţia timişorenilor, prin intermediul acestui festival, asupra importanţei canalului Bega pentru oraş şi asupra posibilităţilor de recreere, agrement, sport sau divertisment pe care acesta le oferă.

Agenda festivalului cuprinde o serie de concerte, spectacole, demonstraţii de navomodele şi numeroase activităţi pentru copii, ateliere de desen, pictură, face painting, expoziţii şi standuri de informare cu activităţi interactive, culturale şi artistice.


Aceste manifestări se vor desfăşura în parcul Alpinet, pe malul canalului Bega şi chiar în apă.

Timişorenii vor putea participa şi la concursul tradiţional de răţuşte de plastic care vor pluti pe Bega. Anul acesta, banii strânşi din vânzarea biletelor vor fi folosiţi pentru dotarea Secţiei de Neonatologie a Spitalul de Copii „Louis Țurcanu” din Timișoara. Bilete pentru Cursa răţuştelor pot fi cumpărate de la standul Rotaract de pe strada Mărăşeşti, în intervalul orar 10.00 – 20.00, dar şi în timpul festivalului, la pavilionul Rotaract. Preţul unui bilet este de cinci lei.

Vezi AICI programul complet al Festivalului Bega Bulevard!

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.