Deputatul Cătălin Tiuch e convins că PSD va câştiga alegerile pentru Primăria...

Deputatul Cătălin Tiuch e convins că PSD va câştiga alegerile pentru Primăria Timişoara cu… speranţă. De ce e nemulţumit de viceprimarul Traian Stoia

0
DISTRIBUIȚI

catalin tiuch (4)

Noi discuții legate de candidații PSD pentru alegerile din 2016 au fost purtate astăzi de deputatul Cătălin Tiuch, în cadrul unei conferințe de presă. Despre pesedistul care va intra în cursa împotriva primarului Nicolae Robu în anul 2016, Tiuch a spus că „pentru Primăria Timișoara sunt colegii noștri care își doresc și care merită acest lucru și sper că fac echipă în continuare, cum e Seba Răducanu, Marius Craina sau domnul deputat Bîrșășteanu.


Și Sorin Grindeanu e o variantă foarte bună pentru Timișoara. Eu cred că vor candida toți, unii vor fi pe lista de primari, alții la consiliul municipal. Noi nu suntem partid de elite, unde să conteze numai un om, ci la noi contează echipa. Toți cei care suntem acum în conducerea partidului suntem oameni vechi”.

Mai mult, în opinia lui Tiuch, pe candidații PSD îi recomandă mai multe atuuri prin care pot învingă în lupta cu actualul edil. Tiuch a spus că aleșii PSD „au speranţa. Au speranța că pot să schimbe lucrurile în bine. Au experienţa pe care au avut-o până acum în mediul privat şi în activităţile administrative pe care le-au avut, au în spatele lor și o organizaţie politică pe care domnul Robu nu o are, oricât de mult şi-ar dori acest lucru”.

Însă deputatul recunoaște că PSD are și minusuri. Astfel, acesta s-a plâns de viceprimarul Traian Stoia, care a fost tras pe linie moartă de primarul Nicolae Robu, prin reducerea atribuțiilor de serviciu. „Face parte din echipa PSD, din păcate nu face parte din echipa Primăriei Timişoara. Viceprimarul nostru nu are atribuții. Din păcate, mi-ar fi plăcut să putem ieși să spunem că avem realizări la primărie, dar nu putem. Sunt convins că în consiliul local domnul Stoia are o poziție fermă”, a spus Tiuch.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.