Medalii timișorene în Cupa României la floretă. Ce performanțe au realizat sportivii...

Medalii timișorene în Cupa României la floretă. Ce performanțe au realizat sportivii de la CSU Poli

0
DISTRIBUIȚI

12032035_10153004056046470_1036884806786620607_n

Sala de la Baza 2 a Universității Politehnica a fost în această săptămână gazda Cupei României la floretă. Cea mai importantă peformanță a fost obținută de băieții de la CSU Poli, care s-au impus în finala probei pe echipe. La individual singurul medaliat a fost Iulian Teacă, tot de la alb-violeți.

La începutul săptămânii Teacă a fost învins în semifinale de Bogdan Dascălu, dar a reușit să încheie pe podium după victoria obținută în fața lui Silviu Roșu de la Steaua.


Finala la individual a fost afacere clujeană. Radu Dărăban a trecut de Roșu cu 15-4 și a luat aurul. Ecuația s-a schimbat marți în proba pe echipe. Poli a obținut trei victorii din trei și și-a păstrat trofeul cucerit și anul trecut. Pe 2 s-a clasat U Cluj 1 iar pe 3 CSA Steaua.

Miercuri și joc în concursul feminin floretistele de la CSU Poli. Stelista Maria Boldor a câștigat competiția individuală în fața colegei Mălina Călugăreanu (scor 15-10). Poli a avut șansa unei medalii de bronz, dar Petra Magyar nu a reușit să treacă în finala mică de Maria Udrea, tot de la clubul bucureștean. Ana Boldor s-a clasat pe 5 în competiție. Astăzi, în proba pe echipe alb-violetele au reușit să urce pe treapta a doua a podiumului, care de altfel a rămas neschimbat față de 2014. Steaua 1 și-a adjudecat Cupa la echipe feminin iar pe 3 s-a clasat echipa secundă a clubului militar.

Timișoara a devenit în această lună un nou punct de interes în scrima românească. În acest weekend, 26 și 27 septembrie, Sala ”Constantin Jude” va găzdui o nouă etapă din CM de floretă junioare.

Foto: frscrima.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.