Kilograme de canabis descoperite de polițiști în Timiș. Unde era cultivat drogul

Kilograme de canabis descoperite de polițiști în Timiș. Unde era cultivat drogul

0
DISTRIBUIȚI

cannabis

Polițiștii de la Crimă Organizată și procurorii DIICOT au percheziționat două locuințe care aparțineau aceleiași persoane, un timișean în vârstă de 41 de ani.

Oamenii legii au descoperit, în una dintre grădinile percheziționate în localitatea Periam, o adevărată fermă de canabis și au confiscat nu mai puțin de 5,5 kilograme de masă verde, plante ajunse la maturitate.


Suspectul a fost adus la Timișoara pentru a fi audiat.

„La data de 17 septembrie a.c., poliţiştii din cadrul Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Timişoara, sub coordonarea procurorilor DIICOT – Serviciul Teritorial Timişoara, au efectuat două percheziţii pe raza localităţii Periam, la locuinţele unui bărbat bănuit de cultivarea şi deţinerea, în vederea consumului propriu, de canabis. La activităţi au participat şi poliţişti din cadrul Secţiei 12 Rurale Periam. În urma percheziţiilor, în curtea uneia dintre locuinţe, poliţiştii au identificat mai multe plante, aflate la maturitate, după recoltare rezultând 5,5 kg masă verde de canabis. Cercetările sunt continuate faţă de cel în cauză, sub aspectul săvârşirii infracţiunii prevăzute de Legea 143/2000, privind prevenirea şi combaterea traficului şi consumului ilicit de droguri”, spune comunicatul IPJ Timiș.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.