Medicul Viorel Bucuraş, şeful Clinicii de Urologie de la Spitalul Judeţean Timişoara,...

Medicul Viorel Bucuraş, şeful Clinicii de Urologie de la Spitalul Judeţean Timişoara, resuscitat după ce a suferit un stop cardiac chiar în spital. În ce stare se află

0
DISTRIBUIȚI

viorel bucuras

Viorel Bucuraş, şeful Clinicii de Urologie de la Spitalul Judeţean Timişoara, a fost, ieri după-masă, la un pas de moarte.


Medicul timişorean a suferit un stop cardiac, în spital, în timp ce efectua o ecografie. Viorel Bucuraş a fost transportat la Unitatea de Primiri Urgenţe, unde a fost resuscitat. Acum, este internat la Institutul de Boli Cardiovasculare din Timişoara, fiind intubat şi sedat.

„În cursul după-amiezii de ieri, Viorel Bucuraş a făcut stop cardiac în timp ce efectua o ecografie în cadrul spitalului. A fost transportat de urgenţă la Unitatea de Primiri Urgenţe, unde a fost resuscitat. Actualmente, este la Institutul de Boli Cardiovasculare, unde a fost trasferat în cursul după-amiezii de ieri, pentru investigaţii şi tratament, fiind vorba de o afecţiune cardiacă. Starea lui acum este stabilă şi cu toţii ne rugăm şi sperăm într-o evoluţie favorabilă. Este intubat, sub tratament medicamentos şi sedat”, ne-a declarat Marius Craina, managerul Spitalului Judeţean Timişoara.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.