Rocktoberfest, sărbătoare cu rock, bere şi concerte la Timişoara. Vezi când va...

Rocktoberfest, sărbătoare cu rock, bere şi concerte la Timişoara. Vezi când va avea loc evenimentul

0
DISTRIBUIȚI

rockÎncepând cu data de 30 septembrie, Timişoara are parte de a doua ediţie a unui inedit eveniment care va avea loc sub umbrela Rocktoberfest, o combinaţie de Oktoberfest şi rock, care se anunţă a fi de neratat pentru melomanii din oraş.

Evenimentul va avea loc la The Note Pub şi dă startul unui nou concept de distracţie, cu muzică rock, bere şi bună-dispoziţie.


Distracţia debutează miercuri 30 septembrie cu o seară de karaoke, la care sunt aşteptaţi toţi cei care sunt fanii acestui gen de entertainment. Joi, 1 octombrie, la faţa locului va concerta formaţia timişoreană The Weekend Band. Trupa a lansat în această lună prima piesă în limba română care se numește „Doi”, „Doi, vorbește despre condiția bărbatului bărbos în raport cu femeia modernă și este o parodie veselă de vară, muzical am dorit să se simtă influența balcanică”, spun băieţii. În urmă cu un an, trupa The Weekend Band a început să lucreze la primele compoziții proprii, foarte bine primite în concertele live, iar pentru anul viitor băieţii pregătesc lansarea albumului de debut. Rockerii amatori de sound-uri AC/DC vor avea parte vineri, 2 octombrie, de un concert extraordinar alături de formaţia bucureşteană „The Rise Of The City King” (sau pe scurt The R.O.C.K). Recitalurile muzicienilor care au mai fost prezenţi în oraşul nostru şi în luna august a acestui an La Căpiţe,  sunt cât se poate de explozive, iar fanii celebrei formaţii australiene înfiinţate în noiembrie 1973 de către fraţii Malcolm şi Angus Young au parte de „bunătăţuri“ ca „T.N.T.” , „The Jack”, „Hells Bells” sau „Thunderstruck”.

Rocktoberfest se va încheia sâmbătă 3 octombrie cu un recital susţinut de Joel Benson & The Note Band.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.