Anunţul BOMBĂ despre refugiaţi făcut de reprezentantul sirienilor din Timişoara, în fața...

Anunţul BOMBĂ despre refugiaţi făcut de reprezentantul sirienilor din Timişoara, în fața Consulatului Germaniei. Vezi ce le-a transmis românilor VIDEO

3
DISTRIBUIȚI

miting-sirieni

30 de sirieni, însoțiți de copii au venit în fața consulatului Germaniei de la Timișoara pentru a mulțumi autorităilor pentru sprijinul acordat refugiaților sirieni. Pe pancarte sunt scrise mesaje precum: „Fugiți din țara lor, umiliți în străinătate”, „Mulțumim Germania, Mulțumim Angela Merkel”, „Sirienii nu vor rămâne datori celor care i-au ajutat”. O delegație a sirienilor din Timișoara a fost primită de consulul Germaniei, Klaus Christian Olasz, aceștia ducând cu ei o diplomă de mulțumire.

Vom reveni cu amănunte.

UPDATE 1 Al Massalmeh Ziad, reprezentantul comunităţii Siria Liberă din Timişoara, a declarat la ieşirea din consulat, că a fost contactat de reprezentanţi ai autorităţilor române care i-au solicitat să aibă pregătiţi voluntari pentru valul de refugiaţi care este aşteptat.


„Le-am spus că suntem disponibili să pregătim voluntari care să-i ajute la uşurarea situaţiei când vin aicea refugiaţii, pentru a rezolva problemele lor în general. Guvernul a spus, aşa ştim şi noi, de la 2000 până la 3 – 4.000 de refugiaţi. Cred că o să fie împărţiţi în toate centrele de refugiaţi, dar în Timişoara, în mod sigur, vor veni cei mai mulţi”.Oana Joumah, studentă la Medicină a mulţumit, în numele sirienilor din Timişoara, autorităţilor germane pentru modul în care i-au primit pe refugiaţi, dar a susţinut că ” Înţelegerea unei probleme, nu înseamnă şi rezolvarea ei. Noi vrem rezolvarea de la rădăcină. Noi putem să primim refugiaţi, dar dacă nu rezolvăm problema, oamenii vor continua să moară, să fugă din ţara lor de moarte, de terorişti. Am auzit multe ştiri care spuneau că sunt soldaţi, nu refugiaţi. Nu, ei sunt oameni care au fugit de moarte”.

3 COMENTARII

  1. Raspuns la o intrebarea: „Cine a declansat exodul Islamic in Europa?”In orice caz nu Americanii asa cum am citit pe FB scris de unii. De ce nu au venit acum 3 ani cind au murit cu sutele de mii in Siria? Pentru ca abia acum au auzit ei ca sint primiti 800,000 de refugiati din Siria si Iraq, Gresala istorica. Acesti oameni ar fi trebuit ajutati acolo in tarile lor. Sa muti populatia unei tari intr-o alta tara nu este o solutie, mai ales ca oamenii acestia urasc westul si religia de aici. CONDUCATORI DE STATE! Ajutati acesti oameni la ei acasa, nu-i carati aici cu problemele lor cu tot, creiind pe deasupra inca o problema in plus tensiunea intre religiile Islam care nu tolereaza alta religie si religia Crestina. Europa este pusa la un test major. Speram ca il vom trece fiind uniti si intelepti. Va-ati gindit si la implicatiile din viitor? Copii nostri vor traii intr-o Europa foarte diferita de cea de azi.

  2. ..Nu va vom ramane datori,,…asa e.Va vom musulmaniza pe toti.Va vom umple de copii musulmani care vor deveni musulmani si care vor vrea moschei .
    Va vom aduce Sharia si valul pentru femei.Va vom aduce terorism si decapitari in direct.
    Asta va fi multamul.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.