EXPLOZIV Judecător, săltat de DIICOT pentru spălare de bani, luare de mită...

EXPLOZIV Judecător, săltat de DIICOT pentru spălare de bani, luare de mită și alte infracțiuni grave. Ce sumă fabuloasă a cerut pentru a rezolva un dosar

2
DISTRIBUIȚI

judecator corupt caras nicusor maldea

Procurorii  Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism – Structura Centrală  efectuează cercetări faţă de un grup infracţional organizat specializat în săvârşirea infracţiunilor de evaziune fiscală, spălare de bani, bancrută frauduloasă, luare de mită, abuz în serviciu şi fals intelectual.


Principalul vizat este judecătorul Nicușor Maldea de la Tribunalul Caraș Severin, care ar fi ajutat la soluţionarea unor dosare privind insolvenţa unor societăţi comerciale și a pretins şi primit suma totală de 80.000 euro de la două persoane, cu scopul de a admite cererile de intrare în faliment a respectivelor societăţi.

După intrarea în faliment, unul dintre membrii grupului infracţional, având calitatea de lichidator judiciar, a procedat la vânzarea bunurilor acestor societăţi in faliment, la preţuri subevaluate, către alte societăţi controlate de către membrii grupului, societăţi care, la rândul lor, au valorificat bunurile respective către terţi la o valoare mult mare. Prejudiciu bugetului de stat este în valoare totală de aproximativ 6 milioane lei.

Procurorii  Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism – Structura Centrală  efectuează, astăzi, o percheziție domiciliară pe raza municipiului Reșița, iar acţiunea a fost efectuată împreună cu ofiţeri de poliţie din cadrul Direcţiei de Combatere a Criminalităţii Organizate.

2 COMENTARII

  1. Asi dori sa cred ca este vorba de jaful de la Sc.Moldomin sa.insa daca ne vom uita la ce a mai ramas din toata economia judetului construita pina in 89 raminem surprinsi de dimensiunea excrocheriilor savirsite su acordul si sub tutela asestui soi de infractori care din functile in care se afla hotarasc soarta unei multimi care ii finanteaza prin taxe si impozite.Cirdasia celor imbracati in haina statului si inbuibarea din saracirea acestui popor va dainui in istoria acestui neam.De ce nimeni nu intreaba,cum au reusit sa prospere aceasta fauna si parintii lor politruci si de unde atita amar de bani sa transforme orasele in zonele periferice in statiuni de lux.LEGEA SI CODURILE ESTE ADEVARAT CA SUNT FACUTE D EI;DAR FORTA DE CURATARE STA IN MINA POPORULUI.SA LUATI AMINTE.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.