Informatica Timișoara urcă pe podium după succesul de la Galați. Probleme pentru...

Informatica Timișoara urcă pe podium după succesul de la Galați. Probleme pentru doi jucători importanți ai alb-violeților de la futsal

0
DISTRIBUIȚI

Informatica csms (14)

CS Informatica și-a continuat azi parcursul fără eroare în Liga I la futsal. Alb-violeții s-au impus clar pe terenul lui United Galați, scor 5-0 (4-0), și au preluat de la moldoveni poziția a 3-a în clasament. Din păcate, bănățenii au două nume importante pe lista accidentaților.

Timișorenii au început azi jocul fără internaționalul Stefan Rakic, accidentat în cantonamentul reprezentativei Serbiei la futsal.


În prima repriză de la Galați, dominată copios de elevii sărbătoritului Robert Lupu, Informatica l-a pierdut și pe brazilianul Thiago Alcantara. Acesta s-a accidentat grav la genunchi. Antrenorul-jucător Robert Lupu și-a făcut un cadou frumos, deschizând scorul de ziua lui, Slaven Novoselac și Robert Matei, cu o dublă, au stabilit scorul pauzei. În partea a doua, după festinul ofensiv al bănățenilor în Moldova, s-a mai marcat un singur gol, tot de către oaspeți, prin Janjic.

CS Informatica a acumulat 15 puncte din 15 posibile și urcă pe locul 3 în Liga I la futsal, la trei puncte distanță de fruntașele Deva și Tg. Mureș, echipe cu șase partide bifate. Pe 1 noiembrie timișorenii au un meci aparent ușor, cu Clujana pe teren propriu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.