Lovitură de teatru în procesul Primăriei Timişoara cu colegul de partid al...

Lovitură de teatru în procesul Primăriei Timişoara cu colegul de partid al lui Nicolae Robu pentru proiectarea anvelopării blocurilor

0
DISTRIBUIȚI

just 01

Curtea de Apel Timişoara a dat, la sfârşitul acestei săptămâni, sentinţa în dosarul în care Primăria Timişoara se judeca cu firma Proiect C&A SRL, a liberalului Cristian Palade. Vă reamintim faptul că PRESSALERT.ro a dezvăluit faptul că firma lui Palade a făcut proiectele pentru anveloparea blocurilor încă înainte ca să semneze contractul cu municipalitatea.


Cristian Palade  a refuzat să accepte plata a doar 79.500 lei după ce firma sa a realizat proiectarea reabilitării termice a 64 de blocuri din Timișoara. Ulterior, municipalitatea a depus la ADR proiectele respective pentru obținerea de fonduri europene. Pentru că nu a acceptat să semneze devizele prin care urma să primească 79.500 lei pentru toate proiectele în loc de peste un milion de lei şi a trimis o notificare municipalităţii, Palade a fost chemat la o întâlnire cu viceprimarul Dan Diaconu și cu primarul Robu şi ameninţat. Liberalul a dat în judecată Primăria Timişoara şi în primă instanţă Tribunalul Timiş i-a dat dreptate, obligând municipalitatea să-i plătească 990.754 lei+TVA. Primăria Timişoara a făcut apel, iar Curtea de Apel Timişoara l-a admis, aşa că firma liberalului Cristian Palade nu mai trebuie să primească niciun leu. Oricum, proiectul de anvelopare a blocurilor, finanţat din fonduri europene, este în pericol de a nu fi finalizat la timp, după cum a recunoscut chiar primarul Nicolae Robu, din cauza ilegalităţilor comise de reprezentanţii municipalităţii.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.