Rapperul timişorean Santo a lansat o melodie nouă la label-ul lui George...

Rapperul timişorean Santo a lansat o melodie nouă la label-ul lui George Hora VIDEO

0
DISTRIBUIȚI

santoRapperul timişorean Santo a lansat de curând single-ul „Nu știi cine sunt”, pentru care a filmat și un videoclip.

„Mesajul piesei este simplu «Nu știi cine sunt, da știu ce vreau să ajung». În piesă e vorba de realitatea vieții, dar și despre momentele prin care am trecut și lucrurile pe care vreau să le realizez pe viitor. Înregistrările au avut loc în Studio 66 Records iar de mix/master s-a ocupat George Hora. Instrumentalul este produs de Alex Antonescu (Zagga).


Videoclipul a fost filmat în Timișoara pe parcursul unei nopti“, ne-a declarat artistul timişorean.

Santo este cunoscut în comunitatea de hip-hop din Timișoara ca membru fondator Hip Hop TM, alături de SWEB, Plastic Man și Kaos Ink, mișcare care are menirea de a promova acest gen muzical creat în Timișoara, dar și în partea de vest a țării. Din 2012, anul în care a lansat online mixtape-ul „Sens Unic”, până în prezent, Santo a fost implicat în organizarea a mai multor concerte și party-uri cu specific hip-hop alături de colegii de la Hip Hop TM, urcând pe scene ca Electric Playground 2013, respectiv 2014, Grolsch – Change The City Timișoara 2014. Pe lângă acestea, au mai existat apariții la multe alte concerte desfășurate în Arad, Lugoj, Deva, Hunedoara si Lipova.

În luna mai a acestui an, Santo a început colaborarea cu Studio 66 Records, label-ul lui George Hora, lansând single-ul „Lasă-mă să plec”, piesă care a strâns aproape 200.000 de vizualizări pe Youtube. Pentru viitorul apropiat, Santo pregătește noi proiecte alături de membrii label-ului Studio 66 Records.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.