Reacţia interlopului Udrea la condamnare: „Niște oameni din justiția asta oarbă au...

Reacţia interlopului Udrea la condamnare: „Niște oameni din justiția asta oarbă au vrut să își facă un nume pe spatele nostru”. Vezi previziunea sa în privinţa dosarului DIICOT

11
DISTRIBUIȚI

grup sorin udrea 3

Sorin Udrea a reacţionat la sentinţa Tribunalului Timiş prin care a fost condamnat la şase ani şi opt luni de închisoare în dosarul în care a fost trimis în judecată de DIICOT. Într-un interviu acordat la câteva ore după publicarea sentinţei, site-ului sursadevest.ro a declarat că „am avut parte de cea mai mare mascaradă a vieții mele. Am fost condamnat pe presupuneri și frânturi din convorbiri telefonice. Eu credeam că judecătorii te condamnă pe dovezi clare, plângeri și mărturii. La dosarul meu nu există așa ceva „.

Liderul interlop a negat din nou tâlhăria de la Oraviţa, afirmând că „dacă nu era scandalul ală de la Județean, nu era nici un dosar.


Niște oameni din justiția asta oarbă au vrut să își facă un nume pe spatele nostru. Pentru fapta asta a fost condamnat Vio (n.r. Viorel Cosma, zis Vio Blondu), pe mine m-au băgat cu el că e finu meu. Să vă povestească el. Cine dracu a mai auzit de tâlhărie fără victimă? S-o fi tâlhărit singur. Eu nu am nici o problemă să mă duc la pușcărie, acum îmi fac bagajul și mă duc. Dar vreau să fac pușcărie pe fapte dovedite nu pe presupuneri și răspund doar pentru ceea ce am făcut eu, nu ceea ce au făcut alții”. Udrea nu a spus niciun cuvânt despre discuţiile telefonice interceptate şi aflate la dosar în care Cosma îi povestea cum i-a pus cuţitul la gât şi la făcut pe Drăgan Samir să sară din maşină din mers.

Sorin Udrea a recunoscut că „nu am fost ușă de biserică la viața mea, dar nici faptele astea nu le-am făcut”. În finalul interviului, interlopul a anunţat că s-a făcut apel împotriva sentinţei şi a afirmat că „eu cred că dosarul va fi trimis la rejudecare. Nu pot fi condamnat pentru ceva ce nu am făcut. Înțelegi?  Nu pot să răspund pentru faptele altora. Ăștia mă vor la pușcărie ca să își facă un nume. Dosaru’ ăsta e fabricat. Mi-au pus fapte în cârcă pe care nu le-am făcut. În Timișoara se face trafic de droguri, se dau spargeri, se întâmplă numa’ tâmpenii, da’ ei au treabă cu Udrea. Pe cine a deranjat Udrea?”.

 

11 COMENTARII

  1. Udre, Taci ma sifonule ca ai facut numai magari si praduieli si acuma plangi , este o condamnare mult prea mica si am informatii ca se pregateste o surpriza la recurs si va primi cu mult mai mult cum ar fi achitarea pe grup infractional in prima instanta care la curte va incasa maxim si multe alte surprize care din motive de securitate al acestui dosar nu le voi spune aici.

    • Amantule…nu vrei sa te duci in mm? Ti-ai pus numele asta..visezi la Gabi..da-te dracu de labar jegos…se pisa Gabi pe tine..daca te ia la bani marunti, iti da foc in 2 secunde, fraiere. Nu mai vorbiti aiurea, in plm, daca ii vedeti pe strada, sau printr-un local, pe unu dintre ei, va pisati pe voi. Sorin inca mai e liber, du-te spune-i toate astea in fata. Ai tupeu? Jegule ce esti!

  2. Esti prea prost jur …spui de droguri si spargeri si ai un cafebar ?? Da spune si ce clienti vin la tine si ce adunatura de infractori sunt pe acolo ….aicea gresesti si de asta le tragi Udrea!! Tu intradevar nu esti rau , ajuti omenii ! Dar nu omeni cu probleme ci infractori cu probleme si cu asta te mandresti tu …si crezi in sinea ta ca esti bun ! Dovedesteti bunatatea prin alceva , nu prin a da bani la un peste ca nu mai are sa ajunga la balta…imi pare rau de tine dar mai sunt si alti cu probleme mult mai dramatice si sincere ca ale tale . Tu in sinea ta sti ca e real totul dar nu ai curajul sa crezi asta si de asta ba esti cocos ba esti miel.,,,

  3. MAI TACI TU CU PROSTILE TALE NU STI TU NIMIC TOT CE STI ESTE SA TE BAGI IN SEAMA SI SA MAI I TI SI ALEGI NUMELE ASTA DE SCENA . ESTI UN PROST CARE TRĂIEȘTE PE INTERNET TREZESTETE

  4. deci toti care racheteaza,disturba linistea publica,violeaza,fura,brabcoaneza cu unelte interzise,canta la politie,si pradeaza contrabandisti,trbuie ocrotiti sau pusi la racoare,,,,,,,,,,,,,,drum bun spre ocna,,,,,,,,,,,si la multi ani!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  5. Aveti grija asa zisi smecheri ca udrea chiar daca face pirnaie nu ramine acolo iasa afara si sa va vad atunci mai va tine sa vorbiti,.eu zic ca o taceti ca ca rahatu in iarba cind se libereaza,acuma va tine sa vb dar cind era liber nu comentati nici unu.sinteti smecheri mar i acum.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.