Scandaluri și o RETRAGERE în Liga a IV-a Timiș. Duel CRUCIAL pentru...

Scandaluri și o RETRAGERE în Liga a IV-a Timiș. Duel CRUCIAL pentru lupta la vârf în runda următoare

0
DISTRIBUIȚI

12042909_747768312023389_6215001478325200922_n

Considerat un campionat trainic în peisajul nivelului 4 din țară, eșalonul de top din Timiș rămâne fără o echipă după 13 runde. Nou promovata Lorena Giarmata Vii, rămasă fără finanțare de la autoritățile locale din Ghiroda, dar și nemulțumită de ultimele decizii ale AJF-ului, și-a anunțat ieșirea din scenă.

Lorena Giarmata Vii a început noul sezon deși i s-au tăiat fondurile care veneau dinspre autoritățile locale care o susțin și pe CS Ghiroda. Președintele Costel Baci spune că echipa a continuat din respect pentru competiție.

”Din păcate însă eforturile noastre și acest respect acordat competiției sportive s-a lovit de o atitudine diametral opusă, ostilă și tendențioasă a arbitrilor delegați la jocurile oficiale ale echipei noastre, a comisiilor de arbitraj și de disciplină din cadrul AJF Timiș, echipa noastră fiind dezavantajată de deciziile acestora în fiecare etapă din campionat, jucătorii și reprezentanții clubului nostru fiind tratați cu aroganță și cu o incorectitudine care în prezent ne descurajează în continuarea unui demers inceput din respect pentru fotbal și pentru competiție”, se arată în comunicatul Lorenei trimis către AJF Timiș și redat pe sporttim.ro.


Conform lui Costel Baci echipa din Giarmata Vii ajunsese totodată la șase jucători suspendați și patru accidentați. Unul dintre cei sancționați, Ionuț Paștilă, a primit 25 de etape de suspendare!

Lorena Giarmata Vii nu e singur echipă nemulțumită de deciziile AJF Timiș. AS Peciu Nou a primit o suspendare a terenului propriu de două etape după ce un spectator l-a lovit pe portarul Ciui după jocul de pe teren propriu cu Ripensia. În semn de protest echipa din Peciu a renunțat complet la meciul cu Ghiroda.

Mașlocul păstrează șefia

Cu toate consecințele anunțatei retrageri a Giarmatei Vii, fotoliul de lider al Ligii a IV-a rămâne ocupat de Voința Mașloc. Echipă urmată la trei puncte în spate de principala favorită la promovare, FC Ripensia Timișoara. Cele două păstrează distanța deoarece amândouă au învins-o pe CS Lorena. În schimb, de profitat ar avea chiar Ghiroda, care a remizat cu nou promovata în derby-ul local. Formația pregătită de Paul Codrea ar trece peste ACS Poli II în clasament cu tot cu cele trei puncte din succesul la masa verde cu Peciu. Toate rezultatele Lorenei se vor anulat, deoarece echipa se retrage înainte de finele turului.

Sâmbătă la ora 11 liderul la zi primește ”acasă”, la Covaci, vizita Ripensiei.

Foto: Facebook / FC Giarmata Vii

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.