Sistemul care îți permite să vezi live hoțul pe telefonul mobil și...

Sistemul care îți permite să vezi live hoțul pe telefonul mobil și să vorbești cu el, la Timișoara, în primul showroom din România destinat exclusiv echipamentelor de securitate

1
DISTRIBUIȚI

spy shop 1

Primul showroom din Romania dedicat în exclusivitate produselor și sistemelor de securitate a fost deschis, astăzi, la Timișoara de Spy Shop, cel mai mare magazin online de astfel de sisteme din țara noastră. Aici se găsesc toate gamele de produse, destinate atât persoanelor fizice, cât și companiilor, de la sisteme de supraveghere și video interfoane până camere de supraveghere și camere ascunse, reportofoane de diverse dimensiuni, detectoare de camere și microfoane ascunse sau sisteme de vedere pe timp de noapte sau termoviziune.

„Am fost primii care am deschis un magazin online în România cu produse de secuitate, iar acum suntem primii care deschidem un magazin dedicat exclusiv acestor produse.


Clienţii noştri pot să vină acum să testeze produsele. Printre echipamentele de ultimă generaţie, din 2015, pe care le avem în magazin se numără sisteme de securitate care permit utilizatorului, în cazul în care un hoţ pătrunde în casă, să-l vadă în timp real pe telefonul mobil. Când se declanşează alarmă, ţi se conectează şi telefonul mobil şi practic poţi să vorbeşti cu hoţul să îi spui ceva şi să-l auzi dacă-ţi răspunde. Sistemele acestea pot fi folosite şi pentru monitorizarea bonei sau pentru monitoritarea bătrânilor sau a copiilor. Sistemele de securitate nu mai costă atât de mult ca acum zece ani. De exemplu, un sistem care te anunţă pe telefonul mobil începe de la 300 – 400 de lei, preţurile crescând în funcţie de performanţele echipamentelor. Preţurile sunt accesibile, avem variante pentru toată lumea, inclusiv produse premium de la liderii mondiali în domeniu „, a declarat Segiu Dangulea, general manager la Spy Shop.

Magazinul a fost deschis în Timișoara pe strada Sfinții Apostol Petru și Pavel, nr.3, de luni până vineri între orele 10,00 – 20,00, iar sâmbăta de la 10,00 la 14,00. Informații se pot obține şi la telefon 0356.453.007. Site-ul www.spy-shop.ro este deschis non-stop pentru oferte speciale şi comenzi online.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.