Cioloş, după ce a primit votul de ÎNCREDERE al Parlamentului: Veţi avea...

Cioloş, după ce a primit votul de ÎNCREDERE al Parlamentului: Veţi avea în guvern un partener deschis. Depunerea jurământului va avea loc la ora 19.00

0
DISTRIBUIȚI

dacian-ciolos

Guvernul Cioloş a primit marţi votul de încredere al Parlamentului, rezultatul fiind de 389 voturi „pentru”, 115 „împotrivă” şi două voturi anulate. Premierul desemnat Dacian Cioloş a declarat, în faţa aleşilor, că noul guvern se va baza pe transparenţă în actul decizional, responsabilitate şi deschidere către dialog, acesta având datoria să înlăture cauzele tragediei de la Colectiv, mai ales corupţia.


Ceremonia de depunere a jurământului de învestitură în funcţie va avea loc la ora 19.00, în Sala Unirii a Palatului Cotroceni, informează Administraţia Prezidenţială.

Preşedintele Klaus Iohannis a scris, marţi, pe Facebook, că votul de încredere dat de către Parlament Cabinetului Cioloş este o dovadă că partidele au înţeles că un Guvern de tehnocraţi este acum soluţia cea mai bună pentru România.

Iohannis a mai spus că misiunea noului guvern nu va fi una uşoară, dar are încredere că fiecare membru al echipei guvernamentale va demonstra profesionalism.

„Cabinetul Cioloş va avea o sarcină dificilă, iar îndeplinirea obiectivelor asumate în programul de guvernare nu va fi posibilă fără un sprijin parlamentar consistent. Sunt încrezător că fiecare membru al echipei guvernamentale va trata cu responsabilitate şi profesionalism misiunea care i-a fost încredinţată. Mult succes!”, a mai scris preşedintele.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.