La Timișoara se pregătește Balul Vienez, organizat în scop caritabil. Cum vor...

La Timișoara se pregătește Balul Vienez, organizat în scop caritabil. Cum vor fi ajutați copiii săraci și de ce surprize vor avea parte participanții

1
DISTRIBUIȚI

balul vienez de la timisoara

Timișorenii sunt așteptați la cea de-a patra ediție a unui eveniment cultural caritabil cu totul special. Este vorba de Balul Vienez de la Timișoara, care va avea loc joi, 26 noiembrie, începând cu ora 19.00, în Sala Teatrului Național. Acțiunea are și un scop nobil, fiind lansată și o campanie inedită, „O floare de colț pentru United Way”. Astfel, oricine dorește să facă o faptă bună poate cumpăra o broșură cu doar 10 lei, cost care asigură un prânz cald unui copil sărac. De la lansarea campaniei, la sfârșitul lunii octombrie, au fost vândute peste 1.500 de flori de colț, ceea ce înseamnă că au fost oferite 1.500 de mese calde unor micuți sărmani.

De asemenea, în cadrul evenimentului caritabil va avea loc și o premiere a unor oameni din comunitatea locală care prin generozitate își dedică viața oamenilor de lângă ei. În acest an, Fundația Balul Vienez de la Timișoara, organizatorul evenimentului, s-a decis să ofere „Trofeul generozității” unui cadru medical, unui pompier și unui polițist.

La eveniment sunt așteptați să participe invitați din mediul diplomatic, politic și economic.


În ceea ce privește programul artistic, invitații de onoare sunt soprana Rodica Vică și tenorul Mihail Dogotari, ambii soliști ai Operei de Stat din Viena. Ei vor cânta acompaniați de Spirit of Vienna Ensemble, orchestra venită special din capitala Austriei pentru Balul Vienez de la Timișoara. Programul artistic este completat de momentele celor 48 de tineri debutanți, și al celor 56 de copii minidansatori. Aceștia au fost pregătiți, timp de două luni, de doi renumiți antrenori de dans din România, Diana și Raul Avram.

„Balul Vienez de la Timișoara a ajuns la a IV-a ediție. În toți acești ani, prin acest proiect caritabil, am ajutat sute de copii și oameni bătrâni din centrele United Way. Ne bucurăm că în acest am lansat și campania cu floarea de colț care răspândește și mai mult gestul generozității, iar comunitatea oamenilor generoșsi crește de la an, la an”, spune Ioana Hațegan, președintele Fundației Balul Vienez de la Timișoara.

La Balul Vienez de la Timișoara sunt așteptați să participe iubitori de cultură care își doresc ca prin participarea lor la un astfel de spectacol să susțină cauze caritabile. Invitațiile pentru eveniment sunt disponibile la sediul Fundației Balul Vienez de la Timișoara, pe Strada Ady Endre, Nr. 11, la Casele de bilete ale Teatrului Național și online, pe site-ul evenimentului.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.