Liber la modernizări de drumuri în Timiş. Ce mari proiecte anunţă şeful...

Liber la modernizări de drumuri în Timiş. Ce mari proiecte anunţă şeful CJT Titu Bojin pentru anul 2016

2
DISTRIBUIȚI

inaugurare drum ohaba forgaci - racovita (8)

Este oficial, una din cele mai circulate rute înspre Timişoara va fi reconfigurată pentru a spori confortul şoferilor.


Vorbim despre lărgirea la patru benzi a drumului județean 592, care leagă Timișoara de Moșnița Nouă. Proiectul a fost votat ieri în plenul Consiliului Judeţean Timiş, atunci când aleşii locali au fost de acord ca pe viitor să aloce banii necesari ca drumul să fie refăcut. Investiţia va costa nu mai puţin de 5,1 milioane de euro, în vreme ce durata de realizare a fost estimată la opt luni.

Preşedintele Consiliului Judeţean Timiş, Titu Bojin, a declarat că ”am aprobat indicatorii tehnico-economici. Drumul dintre Timişoara şi Moşniţa Nouă va fi inclus în programul de reabilitări. Se vor face lucrări şi la , drumul de la Dumbrăviţa înspre autostradă şi drumul de la Ghiroda înspre aeroport. Toate aceste drumuri sunt cuprinse în proiectul bugetului pentru anul viitor”. Largirea la patru benzi a drumului spre aeroport ar putea dura nouă luni, iar costurile ar urma să se ridice la 3,8 milioane de euro. Conform lui Bojin pentru lărgirea drumului spre aeroport ar putea fi necesar un schimb de terenuri sau chiar o expropriere. Mai exact este vorba de 6.000 de metri de teren care momentan sunt proprietatea a trei firme cu care CJT poartă negocieri.

2 COMENTARII

  1. Dar la parnaie cand intra tractoristu’?Ca pana nu de mult era in arest la domiciliu,Bojin.Au aparut si interceptari,acum vad ca „aproba indici economici”.Ce se intampla DNA?

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.