LOVITURĂ dată de „mascații” timișeni unei rețele de trafic de persoane. Ce...

LOVITURĂ dată de „mascații” timișeni unei rețele de trafic de persoane. Ce au găsit polițiștii de la Crimă Organizată la percheziții UPDATE Cum erau racolate victimele FOTO

2
DISTRIBUIȚI

mascati tigani peciu nou 1

Polițiștii de la Crimă Organizată au descins în această dimineață într-o locație din localitatea timișeană Peciu Nou, peste o familie de țigani suspectați de trafic de persoane.

Aceștia ascundeau o tânără de 21 de ani racolată din București pe care o exploatau sexual, în zona Peciu și la Timișoara. Tânăra era bătută.

Deși inițial au spus anchetatorilor că nu au bani, oamenii legii au găsit 2.600 de euro și 2.500 lei în casa percheziționată.

mascati tigani peciu nou 2

Opt suspecți au fost duși la sediul DIICOT Timișoara pentru audieri, fiind acuzați de trafic de persoane.

UPDATE Din cercetări a reieşit că, în cursul anului 2015, 7 persoane, cu vârste între 23 şi 49 de ani, ar fi racolat şi exploatat sexual mai multe tinere, cu promisiunea unor căsătorii.


Potrivit oamenilor legii, erau exploatate sexual mai multe tinere, de 19, respectiv 21 de ani. „În fapt, victimele, provenite din familii dezorganizate sau cu o situaţie materială precară, ar fi fost obligate, prin constrângere sau inducere în eroare, să practice prostituţia, stradal, sau în pensiuni şi hoteluri”, transmite Poliția Timiș.

La percheziții au participat luptători ai Serviciului pentru Acţiuni Speciale din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Timiş. Acţiunea a beneficiat de sprijinul poliţiştilor din cadrul Secţiei 4 Rurale Peciu Nou.

2 COMENTARII

  1. Ce asa mare lovitura au dat?? Erau informatii despre ce fac ei de multi ani… Au saltat 5 tigani cu ditamai dispozituvul de forte doar pentru imagine. Cei de la crima au avut informatii din 2012 despre ei si i-au lasat sa distruga vietile altor tinere pana acum!!!!
    Aveti dreptate…..frumoasa descindere si captura..nimic de comentat!!!

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.