Studenţii timişoreni au şansa de a studia un semestru în Malaezia, Brazilia...

Studenţii timişoreni au şansa de a studia un semestru în Malaezia, Brazilia sau Africa de Sud. Cum pot aplica pentru o mobilitate Erasmus

0
DISTRIBUIȚI

brazilia

Tinerii care învaţă la Universitatea de Vest din Timişoara au o şansă unică. Studenţii au posibilitatea de a-şi petrece semestrul al II-lea într-o universitate aflată într-o ţară exotică.


Cei interesaţi sunt aşteptaţi până vineri să aplice pentru o mobilitate Erasmus+ de studii cu ţările partenere din afara Comunităţii Europene.

În total, sunt disponibile 18 locuri pentru studenţi, masteranzi sau doctoranzi de la diferite specializări. Tinerii selectaţi vor primi şi un sprijin financiar pentru cheltuieli de subzistenţă şi pentru cele de transport, însă acesta nu acoperă integral costurile mobilităţii. Studenţii de la Universitatea de Vest din Timişoara au de ales între instituţii de învăţământ superior din Albania, Bosnia şi Herţegovina, Brazilia, Malaezia, Rusia, Serbia şi Africa de Sud.

Erasmus+ este noul program al Uniunii Europene în domeniul educaţiei, formării profesionale, tineretului şi sportului. Mai multe informaţii despre cum pot studenţii timişoreni să se înscrie în cadrul programului sunt disponibile AICI!

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.