TRAGEDIA din Colectiv: Bilanţul deceselor a ajuns la 57, după ce o...

TRAGEDIA din Colectiv: Bilanţul deceselor a ajuns la 57, după ce o tânără rănită a murit la Spitalul de Arşi. Ana Albu locuia în Marea Britanie şi a mers în club pentru a-şi serba ziua de naştere

0
DISTRIBUIȚI

colectiv2

O altă tânără rănită în incendiul din clubul Colectiv a murit, joi, la Spitalul de Arşi din Capitală, numărul celor care şi-au pierdut viaţa în tragedie ajungând la 57. Ana Albu locuia în Marea Britanie şi venise în România pentru a-şi serba ziua de naştere, ea mergând, împreună cu fratele său, să sărbătoarească în clubul Colectiv.

Ana Albu a fost grav rănită în incendiul din Colectiv, iar prietenii ei, care îi spuneau Elsa, au trimis o petiţie premierului britanic, David Cameron, pentru ca ea să fie transferată în Marea Britanie, ţară în care locuia de 11 ani.

Petiţia, semnată de prietenii ei din Marea Britanie, a fost intitulată „Aduceţi-o pe Elsa acasă!”.

„Vă rog semnaţi petiţia şi daţi share pentru a o semna cât mai mulţi! Este şansa Elsei Albu de a pleca în Anglia fiindcă atunci când s-au făcut primele plecări ea nu era transferabilă fiind într-o stare critică, iar acum se pare că costurile sunt prea mari pentru a o transfera.


Orice semnătură contează!”, au scris amicii ei, care considerau că în Anglia ar avea mai multe şanse.

Ei aminteau că Elsa era rezident în Marea Britanie de 11 ani, perioadă în care a plătit taxe statului, şi susţineau că sistemul de asigurări britanic ar trebui să-i acorde ajutorul.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.