Un nou meci tare, probleme noi pentru ACS Poli. Ce spune Florin...

Un nou meci tare, probleme noi pentru ACS Poli. Ce spune Florin Marin de duelul cu ASA Tg. Mureș

1
DISTRIBUIȚI

ACS Poli cfr (9)

Bănățenii s-au întors cu un punct de pe terenul liderului Astra, dar au parte de o partidă la fel de dificilă pe teren propriu. ACS Poli primește replica vicecampioanei ASA Târgu Mureș și are din nou absențe importante. Florin Marin speră la o victorie cu ardelenii și recunoaște totodată că șansele echipei sale la play-off sunt foarte mici.

După ce nu au putut miza pe Croitoru, Cânu sau Goga la Giurgiu, timișorenii nu-i vor avea în teren cu ASA pe Neagu și Goga, aflați în recuperare, dar nici pe Belu și Curtean, suspendaţi pentru cumul de ”galbene”.

”Nu e uşor, în momentul când schimbi la fiecare joc toate compartimentele, normal că apar probleme.


De relaţii de joc, de omogenizare. Poli e şi o echipă nouă față de anul trecut, apar probleme în jocul echipei”, a declarat Florin Marin.

”Târgu Mureş e o echipă solidă, cu jucători care au câştigat trofee, e o partidă dificilă, pragmatică, o partidă poate la fel de grea ca şi la Astra. Există o motivaţie în plus pentru jucători, dar şi cu celelate echipe am făcut faţă, doar acel joc de la Pandurii nu a fost început bine”, a spus Marin despre adversarul de sâmbătă.

La ASA se află în lot Gorobsov, jucător trecut pe la ACS Poli, dar și ex-timișoreanul Mircea Axente. ”Contează că sunt jucători care au evoluat la cealaltă echipă. Au apărut anumiți jucători față de jocul tur. Pe parcurs au reușit să se integreze”, a precizat Florin Marin. ACS Poli îl are în schimb pe ex-mureșeanul Ianis Zicu apt, Goga fiind accidentat: ”Zicu poate să facă diferența în orice moment al jocului, mă bucur că a revenit, e un jucător foarte important in angrenajul echipei”.

Tehnicianul bănățenilor e realist în ceea ce privește șansele la play-off. ”E foarte greu, am pierdut puncte importante, normal că ne gândim la play-off, dar e foarte greu”, a conchis Florin Marin.

Partida ACS Poli Timișoara – ASA Tg. Mureș se dispută sâmbătă, la ora 18.00, în etapa a XIX-a a Ligii I. Bănățenii sunt pe locul 10, la 11 puncte distanță de mureșeni (27 puncte).

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.