AnonimTM aniversează 17 ani de existenţă cu o petrecere de zile mari,...

AnonimTM aniversează 17 ani de existenţă cu o petrecere de zile mari, la Timişoara

0
DISTRIBUIȚI

anonimtmAmatorii de muzici electronice şi nu numai, sunt invitaţi la o petrecere aniversară care marchează 17 ani de existenţă a „echipei” AnonimTM, care va avea loc sâmbătă, 19 decembrie, de la ora 22.00, la cafeneaua D’arc.

Alături de petrecerile care au adus în oraşul nostru o serie de nume legendare ale muzicii electronice şi nu numai, cei de la AnonimTM au iniţiat o emisiune săptămânală de radio, o compilaţie anuală dedicată exclusiv muzicienilor timişoreni şi o serie de acţiuni de coagulare a scenei muzicale timişorene sub genericul Made in TM.

„Născut ca şi party label iniţial, AnonimTM s-a legat de-a lungul anilor de nume ca şi Roli Breaker & Dudu, Klin & Leizaboy, Seba1394, Pristvi, Tina, DuBase, Newgotti, BIA & Phobe1, de locaţii ca şi The Note, Evolution, B&W, Van Graph şi D’arc, sau de branduri ca şi 48H, RADIO AnonimTM sau Made in TM, modelând peisajul timişorean şi românesc de muzică electronică.


Astăzi AnonimTM este unul dintre cele mai longevive şi respectate crew-uri de DJ (şi un MC 🙂 ), şi cea mai bună adresă când vine vorba de promovarea muzicii care ne place. Intrarea la acest party va fi în limita numărului de persoane admise în incintă. Nu se fumează înăuntru (se poate fuma în curtea interioară – Grădina de Iarnă)“, au anunţat organizatorii acestui eveniment. Evenimentul va avea parte de un line – up de sărbătoare cu Dudu & Mc Tina, Newgotti, Seba1394, Calibro45, Pristvi, BIA, Phobe1 şi DuBase.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.